Næsten alle passagerer efterlades i chok over mystisk lugt på flyet: Kort efter sker det utænkelige

Skrevet af Emil Martesen

48 uger siden

|

16/06/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der var ikke meget at skrive hjem om for passagererne og besætningen.

Dagens topnyheder

Passagerer og besætning på en British Airways-flyvning blev udsat for en ubehagelig oplevelse for nylig. 

Og vidnerne, der var ombord på flyet, lægger ikke skjul på, at situationen var kaotisk ombord. 

Nødberedskab, herunder politi og brandmænd, blev da også hastet til landingsbanen på New Yorks JFK-lufthavn. 

Episoden fandt sted på et fly, der var klar til at afgå til London tirsdag aften, men pludselig blev flyvningen aflyst på grund af den mystiske lugt, der fik nogle passagerer til at føle sig syge. 

En passager fortalte i et hudløst ærligt interview med det britiske medie The Sun, at piloten ikke tog nogle chancer og afbrød afgangen kort før flyet skulle have været i luften. 

Og da flyet var tilbage ved gaten, undersøgte politi og brandmandskab ombord, men de kunne ikke finde nogen skadelige dampe - kun den mærkelige lugt. 

Politiet og brandmandskabet kaldte situationen bekymrende i kølvandet på, at flerebesætningsmedlemmer oplevede hovedpine, kløende øjne og en metalsmag i munden. 

Og efter en grundig vurdering besluttede myndighederne, at det ikke var sikkert at fortsætte flyvningen, selvom årsagen til den skarpe duft ikke kunne identificeres præcist. Flyet blev aflyst, og passagererne blev ombooket til senere flyvninger, hvilket resulterede i rejsekaos. 

En talsperson for British Airways har sidenhen løftet sløret for, at sikkerheden for deres kunder og besætning altid er deres førsteprioritet og aldrig vil blive kompromitteret. 

De benyttede samtidig lejligheden til at undskylde over for passagererne for den ulejlighed, de havde oplevet, og tilbød enten en alternativ flyvning eller en fuld refusion.

Det er sidenhen ikke kommet frem, hvad årsagen til den mystiske lugt var.