1-årig dreng fra Haderslev blev tæsket til døde

Den lille dreng på halvandet år, som blev fundet død 6. februar, blev angiveligt tæsket til døde. Det kom frem under et grundlovsforhør i dag.

En 30-årig mand blev i dag fremstillet i grundlovsforhør i Sønderborg i sagen om et dødfundet barn fra Sommersted i Haderslev Kommune. Det skriver jv.dk.

Den 18 måneder gamle dreng Noah fik så mange skader som følge af stump vold, at han døde af indre blødninger i bughulen. Det kom ifølge jv.dk frem under grundlovsforhøret i formiddags, inden dommeren valgte at fortsætte med lukkede døre.

Politiet anholdte i går en 30-årig mand i byen Sommersted. Han er mistænkt for at have forvoldt drengens død. Derudover er han sigtet for tre tilfælde af vold af særlig brutal karakter - alle gangene gik det ud over lille Noah.

Læs også

1-årig fundet død i Haderslev: 30-årig mand mistænkt for drabet

I det ene tilfælde fik den halvandet år gamle dreng skader i ansigtet og omkring kønsorganerne, og mellem jul og nytår fik Noah en blødende rift ved endetarmen, skriver jv.dk.

Den 6. februar blev drengen fundet livløs i sin seng efter en middagslur. Trods flere timers forsøg på genoplivning, var det ikke muligt for ambulancefolk og læger at redde hans liv. Han blev erklæret død på Rigshospitalet.

Noahs 27-årige mor fortæller i et interview med JydskeVestkysten, at hun er chokeret over sagens drejning, idet hun troede, at hendes søn døde af lungebetændelse. Hun ønsker ikke at fortælle, hvilken relation hun har til den 30-årige mand. De to kender hinanden, men han er ikke Noahs far.

Den 30-årige mand nægter sig skyldig i alle anklager. 

Dagens Gossip