14-årig dreng fundet død i København

Tragisk hændelse på Østerbro i weekenden.

En 14-årig dreng fra København har mistet livet, efter han indtog medicin i weekenden og fik et hjertestop. Hans jævnaldrende veninde ligger i koma.

En 14-årig dreng er i weekenden afgået ved døden, og hans jævnaldrende veninde ligger i koma. Det bekræfter Københavns Politi over for Ekstra Bladet.

Den frygtelige hændelse fandt sted på Østerbro natten til søndag, hvor de to teenagere befandt sig i en lejlighed sammen med en gruppe andre unge.

Lejligheden tilhører en 40-årig kvinde, som er kendt fra misbrugsmiljøet, og Københavns Politi siger til Ekstra Bladet, at boligen var et slags samlingssted for unge.

- I lejligheden lå der en række receptpligtige medikamenter fremme, som de unge så har indtaget, siger vicepolitiinspektør Riad Tolba til Ekstra Bladet.

Læs også

Dagplejemor ville hellere træne og slikke sol: Politi fik et chok, da de fandt børnene

Den nu afdøde dreng og hans veninde fik begge hjertestop efter at have indtaget receptpligtig medicin i lejligheden. Der blev slået alarm klokken 01.37 natten til søndag.

Den 14-årige pige blev genoplivet med førstehjælp, men drengens liv stod ikke til at redde. Pigen er nu indlagt på Rigshospitalets traumecenter, hvor hun ligger i koma. Hendes tilstand er fortsat kritisk. 

Københavns Politi har ikke foretaget nogen anholdelser i sagen, der bliver betragtet som en tragisk episode.

Et ligsyn af den 14-årige dreng skal fastslå den endelige dødsårsag. De pårørende er underrettet.

Advarsel: Boller fra Kohberg kaldes tilbage - kan indeholde metalspåner

Dagens Gossip