26-årig mor tog på hyggetur med datter i Køge: Hårdt kvæstet af hængekøje

En hyggelig udflugt med kæresten og datteren forvandlede sig til et mareridt for en 26-årig kvinde fra Køge i aftes. En tur i en hængekøje har givet hende indre blødninger. Hun måtte i nat hasteopereres på Rigshospitalet.

Onsdag aften forvandlede en uskyldig hyggetur sig til en omsiggribende ulykke for en 26-årig mor.

Kvinden var på udflugt med sin kæreste og datter i et opholdsområde på Sønder Havnevej i Køge, da hun kom så alvorligt til skade i forbindelse med, at hun lagde sig i en hængekøje, at hun i nat måtte hasteopereres på Rigshospitalet. Det skriver sn.dk.

Datteren havde lagt sig i hængekøjen, og moderen ville også lægge sig op i den, da ulykken skete. Den pæl, som hængekøjen var fastgjort til, var ustabil. Pælen kollapsede og ramte den 26-årige i maven.

Kvindens mor – Mette Nielsen – er dybt foruroliget over ulykken.

Læs også

Mand med smøg i hånden ville lokke 10-årig dreng ind i sort bil - lovede ham en ny iPhone

- Det kan ikke være rigtigt. Vi troede, at det var et mareridt. Hvis det havde været datteren, som pælen havde ramt, havde hun ikke været stærk nok til at modstå det, siger hun.

En ambulance blev tilkaldt efter ulykken. Den fragtede kvinden til Køge Sygehus. Her fik hun konstateret så alvorlige indre blødninger, at hun hurtigt blev overflyttet til Rigshospitalet. Her blev hun opereret i aftes.

Politiet efterforsker nu omstændighederne omkring ulykken. Derfor er området, kaldet Byrummet, nu afspærret.

Udviklingsselskabet Køge Kyst har ansvaret for området. Direktør Tove Skrumsager Frederiksen tager ulykken meget alvorligt.

- Jeg vil omgående sætte vores legepladsinspektør til at gå installationen igennem. Jeg har bedt om, at Byrummet lukkes med det samme, og alle andre byrum også tjekkes. Hvis der er flere pæle, der er rådnet op eller tæret på, må vi have dem erstattet eller fjernet, siger hun.

Læs også

Vestjyde betaler 3.500 kroner for en tur i høet med escortpige: Da det ringer på døren, får han en grim overraskelse

Ifølge politiet er den 26-årige kvinde i dag uden for livsfare.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip