32-årig østjyde gik shop amok: Købte ind for 758.000 kroner på en weekend

Foto: Polfoto/Thomas Borberg (arkivfoto)

En 32-årig mand købte sidste efterår ind for hundredtusindvis af kroner i løbet af bare tre dage. Det viste sig efterfølgende, at de mange ting ikke var til ham selv.

En 32-årig mand var på en vild shoppetur i supermarkeder og indkøbscentre i Trekantområdet og Aarhus tilbage i september 2014. Indkøbene spredte sig over en fredag, lørdag, søndag og løb samlet op i en pris på 758.000 kroner.

Manden købte diverse elektronik, mobiltelefoner, fladskærmsfjernsyn, Hästens-seng og en splinterny Ford Fiesta.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Læs også

84-årig kvinde fra Holbæk lærte på den hårde måde, hvad man altid skal huske i supermarkedet

Den 32-årige betalte med et dankort, som var udstedt af COOP Bank. Banken anede dog uråd, da de så de mange transkaktioner og lukkede derfor mandens konto. 

Det viste sig, at manden havde købt stoffer på klods og derfor skyldte kriminelle bagmænd et større beløb. Da han ikke kunne betale, oprettede bagmændene en konto i den 32-åriges navn og tog derefter på indkøb med ham:

- Jeg valgte den (metode red.), der gik mindst ud over andre mennesker; at udlevere mit pas, kørekort og nem-id til de der folk. Og så begyndte jeg ellers at købe, mens de fulgte efter mig og overtog varerne efterhånden, forklarede den 32-årige ifølge Vejle Amts Folkeblad i retten i Kolding mandag.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Her står manden tiltalt for blandt andet groft bedrageri og mandatsvig. Han blev kendt skyldig i at have brugt 758.000 kroner, som han kommer til at hænge på de næste mange år.

Der ventes at falde dom i mandens sag fredag formiddag.

49-årig bilist gav fingeren til håndværker i trafikken - det skulle han aldrig have gjort

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip