Baby på fire måneder bidt ihjel af dræberhund - storebror Daniel kæmper for livet

Foto: PA

En lille dreng har mistet livet, mens hans storebror er indlagt med bidsår, efter at en hund pludselig angreb de to drenge i deres nabolag i England.

Den fire måneder gamle dreng Archie Darby blev torsdag eftermiddag dræbt af en hund, mens hans knap to år gamle storebror Daniel-Jay Darby stadig kæmper for sit liv på intensiv-afdelingen i den engelske by Colchester.

Det skriver britiske Mirror.

Drengenes forældre er helt knuste og har bedt om ikke at få deres navne offenliggjort i forbindelse med den tragiske hændelse. De har skrevet en hjerteskærende afskedshilsen til deres to små drenge.

Læs også

Lina hørte en lyd fra etagen ovenover - fik et chok, da hun så sine to børn ligge indsmurt på gulvet

- Vores smukke sønner Archie Joe Darby og Daniel-Jay Darby er så, så elsket af os alle sammen og var sådan nogle søde, elskelige små drenge. Det føles uvirkeligt, at vores lille Archie Bum er kommet i himlen, og at vores lille Daniel ligger på intensiv på grund af en tragisk, tragisk hændelse med en hundeangreb.

- Vi har mistet vores smukke lille fire måneder gamle dreng og vores smukke 22 måneder gamle dreng bliver i øjeblikket behandlet for sine skader. Himlen har fået en smuk lille engel, og han vil blive i høj grad blive savnet af os alle, og vores anden lille soldat kæmper stadig stærkt.

Drengenes mor kom også til skade, da hunden angreb de to små drenge. Naboer skulle have fortalt til medierne, at politiet blev nødt til at sparke døren ind, for at komme familien til undsætning.

Læs også

Far filmer hjerteskærende besked til 8-årig søn: ‘Mor er død’

- Efter angrebet blev et barn lagt ned udenfor med sit ansigt dækket af blod, mens redningsarbejderne hjalp ham, fortæller naboen Roger Slater.

Hunden er ifølge Mirror sandsynligvis af racen staffordshire bullterrier.

Det vides ikke, om hundens ejer var til stede, da den voldsomme tragedie fandt sted, men ejeren gav efterfølgende tilladelse til, at hunden blev aflivet, hvilket skulle være gjort på nuværende tidspunkt.

Familien modtager krisehjælp.

Dagens Gossip