Betonklods dræbte mor til 5-årig: Nu deler politiet video af mulig gerningsmand

Fyns Politi offentliggør nu overvågningsbilleder af en person, som efterlyses i forbindelse med det stenkast, der i august dræbte en tysk kvinde i en bil.

OPDATERING klokken 16:33 - Manden på videoen har meldt sig selv, og politiet afhører ham dermed i sagen, ifølge TV2Fyn

21. august i år blev en tysk kvinde dræbt, da en stor betonklods blev kastet fra en motorvejsbro ved Vissenbjerg på Fyn og ramte den bil, hvor kvinden befandt sig sammen med sin mand og sin lille søn.

Nu offentliggør Fyns Politi overvågningsbilleder fra en tankstation i Vissenbjerg i forbindelse med ulykken. Billederne viser en person, der enten kan være vidne eller muligvis er gerningsmanden til det fatale kast med betonklodsen.

Optagelserne stammer fra tankstationen på Odensevej 1 i Vissenbjerg 21. august 2016, klokken 05.08 - altså samme morgen som betonklodsen blev kastet mod bilen.

Læs også

Efter betonklods kastet fra motorvejsbro: Nu taler tysk familiefar ud om ulykken

På videoen ses en ung mand iført en hættetrøje gå ind over tankstations-området. Flere vidner har overfor politiet beskrevet en tilsvarende mand gående langs Middelfartvej i tidsrummet klokken 04 og 05 - altså lidt tidligere samme dag.

De første vidner fortæller, at de så manden i Skallebølle gående i retning mod Vissenbjerg. De beskriver ham til at være 15-25 år, almindelig af bygning, iført en mørk hættetrøje med stort lyst tryk på maven, lyse bukser med mørke felter på skinnebenene (muligvis arbejdsbukser) og mørke sko med lyse såler.

Læs også

Det er sket igen: Lastbilchauffør ramt af flyvende genstand fra motorvejsbro

- Manden er interessant, fordi han er set ganske tæt på gerningsstedet kort efter klokken 04. Flere vidner har bemærket ham, fordi der ikke færdes mange mennekser til fods i Skallebølle så tidligt på dagen, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi.
Ud fra vidnernes beskrivelse tror politiet, at det er samme person, der lidt senere går ind over tankstationen.

- Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, at det er gerningsmanden på billederne, men vi har brug for at få vedkommende identificeret for at komme videre med efterforskningen, fordi manden kan være et vidne, der ligger inde med afgørende viden, forklarer Michael Lichtenstein.

Ved motorvejsulykken 21. august blev den 33-årige tyske kvinde dræbt på stedet, da den cirka 30 kilo tung betonklods ramte bilen.
Hendes 36-årige mand, der førte bilen, måtte efterfølgende lægges i koma, men er nu vågen og overført til et hospital i Tyskland. Parrets kun fem-årige dreng var også med i bilen, men slap med skrammer.

Manden, som Fyns Politi leder efter:

 

Dagens Gossip