Casper Elkjær så rumæner stjæle kurv fyldt med varer: Det kom røveren til at fortryde

Den 20-årige elev i SuperBrugsen i Stenlille så to mænd komme ind i butikken. De fyldte en kurv med varer. En anden kunde fik brug for hjælp. Da Casper Elkjær kiggede op igen, var den ene mand på vej ud på parkeringspladsen med varerne uden at have betalt. Så tænkte den 20-årige hurtigt.

Tirsdag eftermiddag blev den 20-årige elev i SuperBrugsen i Stenlille, Casper Elkjær Hansen, dagens mand i skysovs, da det lykkedes ham at standse en røver.

Det begyndte som et tyveri, men udviklede sig til et decideret røveri, da gerningsmanden ikke ville give sig, skriver sn.dk.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Eleven så røveren komme ind i butikken sammen med en anden mand. De gik i gang med at fylde en stor kurv op med varer. Da kurven var ved at være fyldt, fik en anden kunde brug for hjælp. Mens Casper Elkjær Hansens opmærksomhed var afledt, var den ene mand forsvundet. Den anden var på vej ud på parkeringspladsen med kurven fyldt med varer, som han ikke havde betalt for.

Casper Elkjær Hansen så manden gennem butiksruden og besluttede sig for at løbe ud til ham.

Læs også

32-årig mand død, da han ville oplade sin iPhone

- Ude på parkeringspladsen tager jeg fat på ham, og så slipper han kurven og siger okay, og at der ikke er noget galt. Derefter prøver han at stikke af, men jeg får fat i hans jakke, forklarer Casper Elkjær Hansen, der er uddannet vagt.

Det lykkedes den 20-årige at få låst mandens arm fast. Men rumæneren forsøgte at flygte og skubbede i den forbindelse Casper Elkjær Hansen i brystet. Derved forvandlede tyveriet sig til røveri. Efterfølgende forsøgte røveren at slippe fri ved at trække eleven hen over ryggen.

Det betød, at røveren fik hele Casper Elkjærs kropsvægt ned over sig. De væltede begge.

På det tidspunkt kom en kunde til undsætning. Sammen fik de pacificeret røveren. Han blev kort efter overdraget til politiet.

Læs også

Ny farlig leg spredes mellem børn og unge på nettet

Røveren er en 23-årig rumæner. Han blev onsdag middag idømt en straksdom for forsøg på røveri. Han fik tre måneders ubetinget fængsel og bliver efter endt afsoning sendt ud af landet. Han har indrejseforbud i seks år.

 

Dagens Gossip