Efter hærværk og ødelæggelser: Nu kører betjente med i bybusser

Foto: Polfoto/MERCURY PRESS AND MEDIA LTD

Efter omfattende ødelæggelser mod flere bybusser i Esbjerg, må politiet nu køre med som passagerer for at skabe tryghed.

Mandag aften blev tre bybusser fra Arriva udsat for groft hærværk i Kvaglund-området i Esbjerg.

Det skete da busserne blev ramt af store brosten, da de kørte ind i Kvaglundparken. Det resulterede efterfølgende i, at politiet tirsdag valgte at stoppe busdriften i området midlertidigt.

Onsdag kører bybusserne i Esbjerg så igen, men denne gang med en flok helt særlige passagerer. Det skriver TV 2.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Politiet har nemlig valgt at lade en række betjente fra nærpolitiet og nogle af kommunens SSP-medarbejdere kører nu med i udvalgte busser i Esbjerg for at genoprette sikkerhed og skabe tryghed i blandt andre passagerer.

Syd- og Sønderjyllands Politi jagter stadig gerningsmændene bag det hærværk, som politiet i en pressemeddelelse. har kaldt for ‘grove og uacceptable drengestreger’.

- Vi tager selvfølgelig situationen meget alvorlig, fordi det har skabt utryghed blandt både chauffører og passagerer i busserne, siger Lars Bjerregaard, der er vicepolitiinspektør ved Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV 2.

Læs også

Cathrine blev afvist til teoriprøve af besynderlig årsag: ‘Min mor troede, det var en joke’

Han slår samtidig fast, at myndighederne gør alt for at komme problemerne til livs.

- Vi har undersøgt busserne for spor og har et godt nærpoliti i området. Desuden håber vi på, at få henvendelser fra vidner, der har set noget, fortæller Lars Bjerregaard.

Læs også: Gammel mand i beskidt bil forsøgte at lokke 8-årig pige med hundehvalp

Dagens Gossip