Ejer frygter det væreste: Hans Ole er forsvundet som dug for solen

Foto: Facebook/Mette Marie Lungholt

Den 2,5 år gamle vædder gik på en græsfold, men er nu som sunket i jorden. “Jeg er bange for, at han er stjålet til slagtning”, siger Hans Oles ejer Mette Marie Lungholt, der beder om hjælp til at finde ham.

En bortførelse af den 2,5 år gamle vædder Hans Ole vækker lige nu opsigt i Glamsbjerg på Fyn.

Vædderen gik på en græsfold ved Krengerup Gods få kilometer fra Glamsbjerg sammen med tre andre væddere, men nu er der kun tre tilbage. Hans Ole er væk. Det skriver TV2 Fyn.

Hans Ole er ikke en hvilken som helst vædder. Den har vundet dyrskue-præmier og bliver brugt til avl. Derfor har han stor værdi på flere fronter.

Den knuste ejer Mette Marie Lungholt efterlyser vædderen på Facebook.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

Hun gør sig ikke de store forhåbninger om at se præmievædderen igen. Alligevel håber hun, at opslaget kan give informationer fra eventuelle vidner, der kan hjælpe med at opklare sagen.

- Jeg tror ikke, at den kommer tilbage. Jeg er bange for, at han er stjålet til slagtning, fortæller Mette Marie Lungholt til TV 2/FYN. 

Læs også

Kvinde skælder ejer ud, efter at hun finder skræmt hund i vejkanten: 'Du er et møgsvin, og du skal bøde'

Hegnet til folden er gået igennem. Der er ingen tegn på, at Hans Ole ved egen drift er stukket af. Desuden mener ejeren, at det vil være utænkeligt, at vædderen har forladt flokken frivilligt. De er nemlig flokdyr.

Hvis du har hørt eller set noget i sagen, kan Mette Marie Lungholt kontaktes på telefonnummer 2242 6352.

Dagens Gossip