Else Marie tog på ferie og fik sin hund passet: Da hun kom hjem, var den pist forsvundet

- Det er bare så ulykkeligt, siger Else Marie Nielsen.

En enkelt lille smutter, og så var hunden Lillebror forsvundet som dug for solen.

Nu efterlyser hundeejeren Else Marie Nielsen fra Darum ved Esbjerg sin elskede Toypuddel, som under pasning desværre så sit snit til at tage på en uautoriseret udflugt. Det skriver JydskeVestkysten.

Else Marie Nielsen var på ferie i påsken. Imens blev Lillebror passet af hendes far. Mandag morgen mellem klokken otte og ni stak den af. Den er ikke set siden mandag omkring klokken 11.

​(Artiklen fortsætter under billedet)

- Det er bare så ulykkeligt, siger den knuste ejer.

Lillebror blev ved et uheld lukket ud i faderens have i Darum mandag morgen. Hundeejeren bor også i byen – kun nogle hundrede meter væk – men hunden stak af i den forkerte retning.

En kvinde i nabobyen Sejstrup kom omkring klokken 11 i kontakt med Lillebror. Han snuste til kvindens ben, men virkede bange. Da kvinden forsøgte at få fat i ham, stak han igen af. Ifølge kvinden var hunden meget stresset.

Læs også

Familien tager på ferie og sætter hunden i hundepension: Dagen efter er hunden forsvundet

- Hvis man skal lokke ham til sig, skal man have godbidder. Men han kan ikke lide at blive taget op af andre. Han vil ikke bide og er ikke aggressiv, men han er bange. Hvis man kan, så kan man prøve at lokke ham ind i et rum eller et sted, hvor der er hegn. Der skal jo ikke ret meget hegn til for at holde ham inde, siger Else Marie Nielsen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hunden beskrives som sort i pelsen. Han vejer mellem tre og 3,5 kilogram og bærer et blåt hundetegn samt et hvidt loppehalsbånd. Lillebror er chippet. Han er fire år gammel.

Læs også

Natalie føder sit 6. barn: Da manden ser babyen, begynder han at råbe

Ser man hunden, kan ejeren kontaktes på telefonnummer 40199447.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip