Emily lider af Aspergers: Angrebet af plageånder på vej hjem

Foto: Privat foto

En teenager fortæller nu om det voldsomme overfald, hvor hun blev efterladt blodig i rendestenen, da overfaldsmanden sagde ‘efterlad hende, hun er sikkert død.’

Emily O’Reilly var blot på vej hjem fra en veninde, da hun blev overfaldet af en pige fra hendes omgangskreds. 

Pigen hev Emily O’Reilly i håret bagfra og spurgte efter hendes telefon, som hun hurtigt gemte i hendes cowboybukser. Men det ville pigen ikke finde sig i, skriver Metro.  

I det næste øjeblik blev Emily O’Reilly mødt med en sand stime af knytnæveslag, hvor pigen hev bukserne af offeret og fiskede hendes mobiltelefon frem, samt stjal hendes armbånd. 

Læs også

Robert blev kærester med mor til fire: Så googlede hun hans navn

Imens Emily O’Reilly lå på jorden forsatte sparkene, og undervejs stampede overfaldsmanden i hende i ansigtet, hvor angrebet kun stoppede, da Emily O’Reilly kunne høre en anden pige sige, at ‘de skulle efterlade hende, da hun sikkert var død’.  

- Jeg løb ind på en nærtliggende bodega efter hjælp, og der så jeg, at de kom tilbage med flere folk og ledte efter mig. Jeg har været bange lige siden, og jeg har så mange smerter, at jeg ikke har lyst til at gå ud mere, siger Emily O’Reilly.

O’Reilly lider af Aspergers, der er en form for autisme, der gjorde at hun ikke kunne tyde, at hun var i fare under overfaldet og på hospitalet har lægerne konstateret, at hun kommer til at være permanent vansiret, da hun ikke længere kan åbne sit højre øje. 

Læs også

1-årig dreng fra Haderslev blev tæsket til døde

Da hendes mor så hende på hospitalet i den bristiske by, Walsall, var hun ude af sig selv, da hun så synet af pigen. 

- Det lignede simpelthen ikke min datter. Der var blod alle vegne, og jeg begyndte at græde, da jeg så hende. Jeg kan simpelthen ikke tro, at nogen kunne gøre dette mod en anden person, siger moren Tanya O´Reilly.  

En 16-årig pige fra byen Darlaston er blevet anholdt som mistænkt for det grove overfald og røveri, hvor hun skal for retten i slutningen af marts. 

I England er flere unge kommet til skade i denne uge, hvor en 15-årig dreng endte i et blodigt overfald, da han blev mødt af en ældre dreng fra skolen på vej hjem

Dagens Gossip