Faderen til familiemorderen fra Ulstrup løfter sløret for sønnens tragedie

Seks personer blev fundet døde i et hus i Uldstrup mandag. Foto: Polfoto/Anita Graversen

Faderen til den 45-årige mand, der mandag dræbte hele sin familie og derefter sig selv, står nu frem og afslører, at sønnen led i månederne op til den frygtelige forbrydelse.

Morten Nielsen, den 45-årige familiefar, der i mandags myrdede både sin kone og fire børn, inden han tog sit eget liv, gik en vanskelig tid igennem, før han slog sin familie ihjel og begik selvmord.

Det skriver BT.

Det er overfor Ekstra Bladet, at Morten Nielsens far nu løfter sløret for, hvordan hans søn gennemgik en personlig forvandling i månederne op til det seksdobbelte mord, der fandt sted i den lille østjyske by Ulstrup, som ligger godt 20 kilometer fra Randers. 

Foto: Polfoto/Anita Graversen

Faderen fortæller, at Morten Nielsen var i et grumt cykelstyrt i september sidste år, og at uheldet var med til at ændre sønnens liv.

Ifølge BTs oplysninger fandt ulykken sted i Ulstrup, da Morten Nielsen kom kørende på sin cykel i byen og væltede og slog sit hoved så hårdt, at han fik en blødning i hjernen.

Foto: Polfoto/Anita Graversen

Blødningen resulterede efterfølgende i, at Morten Nielsen havde svært ved at passe sit job som it-teknikker, og at den 45-årige familiefar generelt havde svært ved at få hverdagen til at hænge sammen.

Til Ekstra Bladet udtaler faderen, der er anonym:

Foto: Polfoto/Anita Graversen

- Han kunne slet ikke være den, han plejede at være. For en måneds tid siden så jeg selv, hvordan han skulle prøve at ordne noget ved en telefon og koncentrere sig i ti minutter: Men så sagde han, at han kunne mærke trykken i sit hoved, og han rejste sig og måtte gå.

Faderen ønsker ikke at retfærdiggøre sin søns forfærdelig handling, men forklarer alligevel, at den alvorlige ulykke kan have drevet Morten Nielsen ud i det ekstreme.

Foto: Polfoto/GRAVERSEN ANITA

- Det er fuldstændig uforståeligt, hvad der er sket. Jeg tænker, at det hele har gået ham så meget på. Det at være sygemeldt og ikke kunne klare alle de ting, han plejede i forhold til arbejde, familie og børn, er blevet for meget. Han har nok oplevet, at det hele ramlede for ham, tænker jeg, siger faderen.

Foto: Polfoto/GRAVERSEN ANITA

Han understreger samtidig, at han ikke mener, at sønnen er et ondt menneske, men at han har gjort det af kærlighed til familien.

45-årige Morten Nielsen dræbte ifølge politiet hustruen Trine på 42 år, og børnene Josefine på 16, Magnus på 11, Cirkeline på seks og Marius på tre. Familien blev fundet død i deres hus i mandags. 

 

 

 

Dagens Gossip