Familiefar anklaget for at mishandle fem børn: Strammede hundehalsbånd om halsen på 6-årig søn

Janus Engel / Polfoto

Den 33-årige mand fra Vestsjælland er tiltalt for grov mishandling af sine fem børn, der i flere år har været udsat for forskellige former for afstraffelser.

En 33-årig familiefar skal i dag stilles for retten i Næstved, hvor han er tiltalt for grov mishandling af sine fem børn i alderen fire til 11 år.

Ifølge Ekstra Bladet har den sjællandske mand siddet varetægtsfængslet siden juli, men vil senere i dag være at finde i retssalen, hvor han skal konfronteres med det morbide indhold af politiets anklageskrift.

Faderen blev anholdt den 21. juli på familiens bopæl i Ruds-Vedby, hvor han ifølge tiltalen lagde et metalhundehalsbånd om halsen på sin seks-årige søn og strammede til med begge hænder.

Læs også

Mor fra helvede: Melissa kom 14 måneder gammel datter i opvarmet ovn

Drengen kom i livsfare på grund af vejrtrækningsproblemer, lyder det i anklageskriftet, hvor man også kan læse, at børnene gennem et par år har været udsat for forskellige former for afstraffelser.

Den 33-årige mand har taget fat i armen på sin ni-årige søn, der blev kastet ud over et trappegelænder, og samme barn er flere gange blevet sparket og slået i hovedet med knytnæveslag.

Det fremgår af anklageskriftet, at drengene 'mange gange' har været udsat for faderens raseri - de har alle modtaget flere spark og slag fra deres far, der både har slået med flad og knyttet hånd.

Manden - der er tiltalt for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter -  nægter sig skylding.

Dommen forventes at falde senere på måneden.

Dagens Gossip