Fik snuppet sit dankort foran Bilka - så gik hun efter tyvene og krævede det tilbage

Da den 52-årige kvinde havde fået sit dankort tilbage, opdagede hun, at hendes mobil manglede.

En 52-årige kvinde blev udsat for et ubehageligt tricktyveri foran Bilka i Horsens i torsdags. Nu beder politiet om hjælp til at identificere de to gerningskvinder.

En 52-årig kvinde fra Brædstrup blev torsdag aften omkring klokken 18.40 passet op på Bilkas parkeringsplads i Horsens af to yngre udenlandske kvinder. Det skriver Lokalavisen.

Den 52-årige kvinde kunne mærke, at der blev rodet i hendes lomme, mens hun talte med de to kvinder, der spurgte om vej til sygehuset på gebrokkent engelsk.

Efter at kvinderne var gået væk fra hende, opdagede hun, at hendes dankort var væk. Hun gik resolut efter dem og krævede at få det tilbage.

De to kvinder leverede overraskende nok betalingskortet tilbage til kvinden fra Brædstrup, men afleverede det med en undskyldning om, at de havde fundet det på gulvet inde i Bilka. 

Læs også

Efterforsker sammmenligner Emilies forsvinden med rædselssager: Derfor blev pensionist ransaget

Senere opdagede den 52-årige kvinde, at hendes telefon var forsvundet, og hun føler sig overbevist om, at de to kvinder snuppede den, da hun talte med dem på parkeringspladsen. 

De to formodede tricktyve beskrives som østeuropæiske eller asiatiske af udseende på 20-25 år og 150-160 centimeter høje.

Den ene var spinkel og havde krøllet hår under en sort tophue med kvast. Hun havde sorte bukser og en sort jakke på.

Den anden var korthåret og ligeledes klædt i sort, oplyser Horsens Lokalpoliti til Lokalavisen.

De to kvinder blev efterfølgende samlet op af en mand i en sort firehjulstrækker, der kørte mod sygehuset. Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

Dagens Gossip