Flere henvendelser om mystisk varevogn i forbindelse med Emilies forsvinden

I weekenden afsøgte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi endnu en gang Lystskoven ved Korsør.

Det ser stadig sort ud med hensyn til at finde den forsvundne Emilie Meng fra Korsør. I sidste uge fortalte flere vidner, at de havde set en hvid varevogn køre med høj fart gennem Lystskoven ved Korsør i den weekend, hvor teenageren forsvandt.

Især bilens høje fart gør den interessant for politiet. Desværre har man trods flere henvendelser ikke fået afgørende oplysninger om varevognen, der kunne afklare, om den har en rolle i den 18-åriges forsvinden. Det skriver BT

- Der er nogle vidner, som har set en hvid kassevogn i løbet af den weekend (hvor Emilie Meng forsvandt, red.) ude i Lystskoven i Korsør. Men det er ikke særlig konkret, og vi har ikke fået oplyst biltype eller noget. Hvis nogen har været derude og kørt hurtigt igennem i en hvid varebil eller varevogn, må de gerne henvende sig, så vi kan få lukket den del, lød det fra efterforskningsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Søren Ravn-Nielsen til BT i fredags.

Læs også: Vidner har set noget i skov: Derfor søger politiet igen efter...

Det er slet ikke sikkert, at bilen har nogen forbindelse til Emilie Meng.

- Vi har ingen viden om, hvorvidt den bil overhovedet har noget med sagen at gøre. Vi vil bare gerne tale med føreren af den, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen.

Politiet afsøgte i weekenden Lystskoven, fordi man ville være sikker på, at der ikke er blevet overset noget i området.

Emilie Meng forsvandt om morgenen den 10. juli, da hun steg af toget i Korsør, efter at have været til fest i Slagelse med to veninder. Hun havde netop sagt farvel til veninderne, da hun begyndte at gå hjem mod forældrenes hjem. En tur på knap 3,5 kilometer.

Læs også: Emilies hjerteveninde med chokerende nyt: Nogen åbnede vores hoveddør

Den 18-årige nåede dog aldrig frem og siden har hun været forsvundet sporløst.

Læs mere om sagen her.

Dagens Gossip