Forbipasserende fandt efterladte børnesko på stranden: Så fik politiet en overraskende besked fra ældre mand

Foto: Shutterstock

Et mystisk fund satte søndag eftermiddag gang i en omfattende eftersøgning i Herslev.

Forbipasserende undrede sig, da de søndag eftermiddag fandt to par børnesko, et nøglebundt og noget beklædning, som var blevet efterladt på stranden ved Herslev Strandvej i Herslev.

Der var nemlig ikke nogen i nærheden, som så ud til at eje de glemte sager. Derfor kontaktede de politiet klokken 17.54.

Det oplyser Midt- og Vestsjælland i deres døgnrapport.

Læs også

Raket-Madsen indrømmer: ‘Jeg har begravet Kim til søs’

Det mystiske fund fik politiet til at starte en eftersøgning både til lands og til vands sammen med det lokale redningsberedskab og søredningstjenesten. I sin søgen efter personer i nød, fandt helikopteren et drivende badedyr og en redningskrans, som blev hentet i land af det lokale redningsberedskab.

Tæt på tingene fandt politiet et USB-stik, som viste sig at tilhøre en mand fra Ringsted. Manden kunne dog oplyse, at han ikke kendte noget til skoene og de andre sager. Han havde tabt USB-stikket og en nøglepung i området i forbindelse med noget markarbejde. 

Klokken 19.30 blev eftersøgningen afbrudt, da man ikke havde fundet nogen personer i nød i området. Senere på aftenen delte politiet et billede af skoene på det sociale medie Twitter.

Omkring klokken 22.30 ringede en bedstefar fra Dragør til politiet for at fortælle, at han havde været på den pågældende strand med sine børnebørn og nu opdaget, at han havde glemt at få deres sko med hjem.

- Han beklagede meget, hvis forglemmelsen havde været årsag til den iværksatte eftersøgning i området, skriver politiet.

26-årige Joshua var på vej ud af sin bil, da han blev overfaldet: Én detalje fik gerningsmanden til at gå amok

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip