Intet spor af Emilie: Nu åbner hendes familie for ny mulighed

Emilie Meng har været sporløst forsvundet siden 10. juni.

Politiet og tusindvis af frivillige har ledt efter 17-årige Emilie Meng i snart tre måneder. Alligevel er der ikke fundet spor at gå efter, og derfor tager familien nu utraditionelle metoder i brug.

Emilie Meng har ikke givet livstegn fra sig siden 10. juni, hvor hun sidst blev set på Korsør Station klokken fire om morgenen. Siden har en omfattende eftersøgning ikke givet nye spor at gå efter, og derfor prøver den unge piges familie nu med en ny metode.

Familien opfordrer alle, der ved noget om Emilie Mengs forsvinden, til at ringe til et privat telefonnummer og efterlade en besked. På den måde skal man ikke i kontakt med politiet, hvis man af en eller anden grund helst vil undgå det.

Det er Emilie Mengs fætter Robin Witzner, der har skrevet om den nye mulighed i et opslag på Facebook.

Læs også

Emilies hjerteveninde med chokerende nyt: Nogen åbnede vores hoveddør

- Hjælp Emilies familie med at få opklaret sagen. 200.000 kroner vil blive udbetalt til den der kommer med afgørende nyt om Emilie Mengs forsvinden, skriver Robin Witzner i gruppen 'Eftersøgningen af Emilie Meng', som har tæt på 40.000 medlemmer.

- Har du hørt eller set nogen ting, der kan give et nyt spor i sagen om Emilies forsvinden, så kontakt politiet eller ring anonymt på telefon 30647901 og indtal en besked, hvorefter vi snarest vil kontakte dig.

Emilie Mengs fætter håber på at få nye tip i sagen via et privat telefonnummer.

Familien udlovede for længe siden en dusør, men det høje beløb har indtil videre ikke fristet nogen til at fortælle, hvad der er blevet af Emilie Meng.

Nu håber de desperate familiemedlemmer i stedet, at en anonym telefonlinje giver pote.

- Det er et nummer til et familiemedlem. Telefonen vil være slukket og vil kun bruges til at aflytte telefonsvarerbeskeder, siger Robin Witzner til BT.

Læs også

Emilie Meng offer for grove vittigheder: Hemmelig gruppe laver grin med den forsvundne pige

- Det er et familiemedlems ønske, at hvis der sidder nogen og vil komme med et anonymt tip, men ikke ønsker at kontakte politiet, så kan det ske den vej, uddyber han.

Tip i sagen kan fortsat gives til politiet på telefon 114 - og altså nu også på nummeret 30647901.

Dagens Gossip