Kæmpemæssig eftersøgning af Emilie i gang: Den største nogensinde

Med dykkere, både, droner og hundredevis af frivillige er der i dag sat gang i den største eftersøgning af den forsvunde Emilie Meng til dags dato.

Det er i indsøen Noret i Korsør, hvor der nu ledes efter den 18-årige kvinde. Det skriver TV 2.

Gruppen Forsvundne Personer har sat den omfattende eftersøgning i værk i dag og har arrangeret det, de kalder, den største frivillige danske eftersøgning nogensinde.

- Vi kigger efter alt, der kan hjælpe politiet på sporet af Emilie Meng, siger Sofie Sønderup Andersen, som har stablet dagens søgen på benene, til TV 2.

Der har ikke været et eneste spor af 18-årige Emilie Meng, siden hun sidst er blev sidst set på et overvågningskamera på Korsør Station den 10. juli. Her var hun var på vej hjem fra en fest.

Læs også

Emilies hjerteveninde med chokerende nyt: Nogen åbnede vores hoveddør

Eftersøgningen blev sat i gang klokken 10:00 i morgens og tæller 70 dykkere, seks til 10 droner, 30 ryttere og yderligere hundrede frivillige.

Det er dog ikke første gang, at indsøen skal undersøges.

Det skete også den 12. juli, hvor Beredskabsstyrelsen Sjælland ledte efter den dengang 17-årige Emilie Meng med otte mand, tre udrykningskøretøjer og en båd.

- Emilie er jo ikke fundet endnu, og der er rigtig mange, der savner hende. Derfor prøver vi at finkæmme søen. Det her er den største eftersøgning, jeg nogensinde har været med til, siger Sofie Sønderup Andersen, som i sidste weekend ledte en eftersøgning af en forsvunden mand i Gråsten.

Dagens Gossip