Kvinde fundet med brandskader og knivstik: Nu er der nyt i sagen

Foto: Google Maps

En 34-årig mand er søndag blevet varetægtsfængslet i sagen om en 39-årig kvinde som lørdag blev fundet i en lejlighed i Nørresundby med knivstik og brandskader på kroppen.

Tidligt lørdag morgen hældte en 34-årig mand fra Nørresundby karburatorsprit ud over sin 39-årige kæreste, hvorefter han satte ild til den brandfarlige sprit.

Det tilstod den 34-årige mand søndag formiddag under et retsmøde ved retten i Hjørring.

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Kvinde fundet med brandskader og knivstik på kroppen

Kvinden pådrog sig svære forbrændinger på en tredjedel af kroppen og var i livsfare, da hun blev overført til Rigshospitalet. Hun havde desuden et sår fra et knivstik i den ene balle.

Gerningsmanden skulle desuden have slået tænder ud på kvinden, have slået hende i hovedet med en flaske og have forsøgt at bide hendes ene øre af.

Nordjyllands Politi blev sendt til Vangen i Nørresundby tidligt lørdag morgen klokken 05.57. Meldingen lød, at der havde været et knivstikkeri mellem en mand og en kvinde i en lejlighed, hvor de boede.

Læs også

Ung mand dræbt i alvorlig arbejdsulykke

Kort efter ankomsten kunne politiet konstatere, at kvinden var tilskadekommen, da hun var blevet stukket med en kniv i bagdelen og havde overfladiske snitsår efter brug af kniv. Det viste sig desuden, at kvinden have brandskader på både overkroppen og ryggen.

Det oplyste politiet lørdag i en pressemeddelelse.

Kort efter ankom ambulance og læge til stedet, hvor den 39-årige kvinde straks blev undersøgt og derefter kørt til Aalborg Universitets Hospital. Her blev hun behandlet for knivstik og brandsårsskader. 

Læs også

Mand fundet død i vandet - nu er han identificeret

Klokken 10.00 blev kvinden overført med helikopter til brandsårsafdelingen på Rigshospitalet.

Den formodede gerningsmand blev anholdt klokken 10.35 på en adresse på Voerbjergvej i Nørresundby.

Den 34-årige mand er ifølge Ekstra Bladet blevet varetægtsfængslet for drabsforsøg i foreløbig fire uger.

Ægtepar klemt fast under bus - nu er de begge døde

 

Dagens Gossip