Kvindelig Arriva-ansat bad om fridag: Så suttede chefen hende på brysterne

Foto: Shutterstock

En 40-årig chef er blevet frifundet for blufærdighedskrænkelse, men han indrømmer at have suttet og kysset på en kvindelig ansats bryster.

I Roskilde er en 40-årig tidligere Arriva-ansat netop blevet frifundet, efter en kvidelig kollega havde anklaget ham for blufærdighedskrænkelse. Det skriver SN.dk.

Den 40-årige mand, der under sin ansættelsestid i Arriva blandt andet havde ansvar for vagtplanlægningen, blev af sin tidligere nu 23-årige kvindelige kollega anklaget for at have krænket hende, da hun bad om en fridag.

I retten har både manden og kvinde forklaret, hvordan de op til hændelsen havde et fælles møde i Arrivas garageanlæg på Navervej i Roskilde.

Her havde den 23-årige kvindelige chauffør bedt om fri en bestemt dag, hvilket resulterede i, at den 40-årige mand løftede kvindens trøje op og begyndte at kysse og sutte på hendes bryster.

Læs også

Ung mand flirtede med 60-årig kvinde på togstation: Da hun afviste ham, fulgte han efter hende

I retten har manden selv bekræftet denne version, men han forklarede også, at kvinden efter den fysiske krænkelse skulle have sagt; ’får jeg så den fridag’ hvilket havde fået den 40-årige til at tro, at hun var med på de seksuelle udskejelser.

Alligevel blev manden frifundet, da retten lagde afgørende vægt på, at kvinden - heller ikke ifølge hendes egen forklaring - på noget tidspunkt havde sagt fra eller gjort noget for at få manden til at stoppe.

Derfor mente man heller ikke, at der var beviser for, at manden havde gjort noget, der var imod den kvindelige chaufførs vilje, konkluderede retten.

Hverken kvinden eller manden arbejder længere hos Arriva.

Dagens Gossip