Mand støder på blodigt fund på gåtur og ringer straks efter hjælp: 'Jeg har ikke vist billedet til nogen - heller ikke min kone’

På afstand troede Shouvik Chatterjee, at det var en hund, der slappede af på stien i de naturskønne omgivelser. Foto: Privat.

Den 42-årige mand er dybt rystet over, at nogen kan finde på at gøre den slags. Advarsel: Stærke billeder.

I tirsdags fik en fodgænger en ubehagelig overraskelse, da han gik på en cykelsti ved en skov. Pludselig opdagede 42-årige Shouvik Chatterjee en mishandlet hjort, der lå i en blodpøl tværs hen over den asfalterede sti.

Det skriver den britiske avis Metro.

Hjorten havde en McDonalds-pose over hovedet og en gren stukket op i bagdelen. Dyret var dødt, da Shouvik Chatterjee fandt det.

Læs også

Uhyggelig klovn med økse rev i Jespers bildør: Skræmmende trend er kommet til Danmark

- Det var meget foruroligende, og derfor har jeg heller ikke vist billedet til nogen, heller ikke til min kone. Det var meget sadistisk. Hvorfor ville man gøre sådan noget ved et dyr?, siger Shouvik Chatterjee og forklarer, at hjorten var sat til af fluer, da han kom.

Det uhyggelige fund blev gjort i byen Slough vest for London i England. I en fart ringede den chokerede mand til dyreværnsorganisationen RSPCA for at få dem til at komme hjorten til undsætning. 

Det var dette brutale syn, der mødte fodgængeren. Foto: Privat.

Ifølge PSPCA fandt en otte-årig pige få dage forinden en død, mishandlet hund i samme område ved Slough. Hunden havde fået proppet en sten i munden og havde en betonklods bundet om livet. 

Politiet er ved at efterforske de to tragiske sager, men indtil videre er den britiske ordensmagt på bar bund og beder offentligheden om hjælp.

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip