Mand talte i telefon med sin kone og hørte hende blive dolket ihjel

Foto: Swns/Polfoto

Da manden ringede hjem fra sin forretningsrejse, kunne han til sin gru høre sin kone blive dolket ihjel. Han var mere end 320 kilometer væk og magtesløs.

Det skulle blot have været en helt almindelig forretningsrejse, da Daniel Cross fra den britiske by Hempel Hempstead kyssede sin kone farvel i september 2015 og tog afsted.

Men den almindelige rejse blev forvandlet til et levende mareridt, da Daniel Cross’ 37-årige kone Nikki Cross pludselig ringede til ham i vild panik. 

I telefonen kunne konen berette, at en ukendt gerningsmand, som siden viste sig at være psykisk syg, var ved at bryde ind i huset, hvor moderen var alene med parrets to små børn, skriver britiske The Sun

Læs også

Skolelæreren Christian smadret til uigenkendelighed: Da han fandt gerningsmanden på Facebook, gik sandheden op for ham

- Jeg forsøgte at tale med Nikki med telefonen på hotellet. I røret kunne jeg høre, at Nikki forsøgte at få manden til at slappe af. Hun sagde: ‘Lad mig hjælpe dig. Du behøver ikke, at gøre det her’, fortæller Daniel Cross til The Sun. 

Læs også

25-årig mor på flugt: Da politiet ser hendes billeder på Facebook, får de en smart ide

Hun gjorde alt, hvad hun overhovedet kunne for at redde sit og børnenes liv. Men lige lidt hjalp det.

For i det næste øjeblik kunne Daniel Cross hjælpeløst høre, hvordan hans kone blev stukket ihjel, mens han selv var over 320 kilometer væk hjemmefra.

Pludselig ringede 37-årige Nikki Cross til ægtemanden i ren panik. Foto: Swns/Polfoto

- Jeg kunne høre hende skrige og bede for sit liv. Og så blev der stille, siger Daniel Cross til The Sun.  

En 25-årig mand var brudt ind i huset og truede moderen med en kniv. Foto: Swns/Polfoto

Gerningsmanden, der stak konen ihjel, var den 25-årige polak Marcin Porczynski.  

Den unge mand led af paranoid skizofreni og var brudt ind i familiens hjem, da stemmer i hans hoved havde overbevist ham om, at et barn blev sultet ihjel inde i huset. 

Læs også

Mand sætter sig på knæ og skal til at fri til sin kæreste: Men så spørger han søsteren i stedet

Manden havde tidligere strejfet rundt i kvarteret og presset sit ansigt mod vinduet og bankede på og spurgte, om der var nogle børn der sultede indenfor. Det havde fået Nikki Cross til at ringe til politiet, der havde fjernet manden fra området, men måtte løslade ham igen efterfølgende. 

Da politiet ankom til gerningsstedet stod børnene ved trappen, og sagde, at en mand havde gjort gjort deres mor fortræd. I hjemmet fandt de også den 25-årige gerningsmand, der nærmest var gået i trance. 

I 2016 blev Marcin Porczynski idømt forvaring på ubestemt tid, da han lider af flere psykiske lidelser. Foto: Swns/Polfoto

Den 25-årige mand erkendte sig skyldig i manddrab og blev i 2016 idømt en forvaringsdom på ubestemt tid på grund af sine psykiske lidelser. 

Men for Daniel Cross var tiden uden sin kone, og traumet efter hendes brutale mord ekstremt svært at bearbejde, da manden endelig vendte tilbage til familiens hus. 

Da politiet ankom til huset, stod et af børnene over moderens krop. Foto: Swns/Polfoto

- Jeg gik helt ned seks måneder senere, da jeg vendte tilbage til vores hus. Jeg stortudede i sofaen og talte til Nikki, og jeg ville ønske, at jeg kunne falde i søv, og vågne mange år senere. Men det var ikke muligt med to små børn, der havde så meget brug for mig, siger Daniel Cross til avisen.  

Daniel Cross har dog givet sit liv ny mening og er begyndt at hjælpe andre via den bristiske offerrådgivning, hvor han også også startet flere velgørende arrangementer, blandt andet en godgørende fodboldturnering til ære for sin afdøde hustru.  

36-årig mand forvist til sofaen efter vildt skænderi: Da konen træder ind i stuen næste dag, bliver hun rædselsslagen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip