Missing People trækker sig fra jagten på Emilie Meng: Vi vil ikke blandes ind i al den virvar

Frivillige fra gruppen Missing People vil ikke længere bruge kræfter på at lede efter forsvundne Emilie Meng. Ballade og stridigheder blandt frivillige i andre eftersøgningsgrupper er årsagen til, at Missing People nu trækker sig.

- På møde i dag med Emilies familie, har vi informeret om at vi vælger at trække os fra denne sag. 

Sådan skriver den frivillige gruppe Missing People på Facebook.

- Vi er i den situation at vi stadig forveksles med Forsvundne Personer og deres måde at lave søg på. Vi har ingen problemer med, at der er flere grupper/foreninger, der søger på samme sag, når bare alle retningslinjer udstukket af myndighederne overholdes, tilføjer Missing People. 

Facebookgruppen Forsvundne Personer er ligesom Missing People en gruppe af frivillige, der leder efter efterlyste mennesker i Danmark. Forsvundne Personer har den seneste tid fyldt en del i medierne.

Læs også

Emilies hjerteveninde med chokerende nyt: Nogen åbnede vores hoveddør

Det kom blandt andet frem, at medlemmer af Forsvundne Personer overvågede en 67-årigs mand i Korsør, fordi de havde mistanke om, at Emilie Meng blev holdt indespærret i hans hus. 

Derudover har der været interne stridigheder blandt gruppens medlemmer, og løse rygter og beskyldninger har floreret på Facebook. Den ballade ønsker Missing People ikke at blive blandet ind i eller associeret med.

- Der har i dagspressen og på de sociale medier væres skrevet meget om de metoder, der eventuelt er blevet anvendt, og vi tager på det skarpeste afstand fra disse skriverier.

Læs også

Frivillige mistænkte ægtepar for at holde Emilie fanget i hus: Satte gang i ulovlig overvågning

- Al denne omtale har gjort at vores søgere ikke møder op, formodentlig fordi de ikke vil blandes ind i al den virvar. Vi kan ikke forsvare over for os selv og vores søgere at blive ved, med den risiko der er forbundet med det.

Læs også

Efterforsker sammmenligner Emilies forsvinden med rædselssager: Derfor blev pensionist ransaget

Missing People slutter af med at skrive, at de ønsker, at Emilie Meng bliver fundet, så der kan komme ro på familien igen. 

Ingen ønsker mere end os at Emilie bliver fundet, så der kan komme ro på familien igen.

Se hele opslaget herunder.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip