Mor deler video af øjeblikket, hvor hendes 12-årige søn bliver dræbt

Foto: Privat foto/Youtube

En mor har nu delt en video, hvor hendes 12-årige søn dør i et voldsomt biluheld. Hun håber, at den voldsomme video vil få flere til at bruge deres sikkerhedssele.

Det er en fast rutine for mange, hver gang de skal ud og køre. 

Tag plads bag rattet, indstil sædet og så selvfølgelig spænde sikkerhedsselen. 

Den sorte sele er blot en lille vane, der i nødens stund kan redde liv. Det er netop af den grund, at en britisk mor nu frigiver den rystende overvågningsvideo af det voldsomme biluheld, hvor hendes 12-årige søn mistede livet, skriver Metro

Læs også

Nordjyde ser tre mistænkelige mænd: 15 minutter senere gør politiet en endnu større opdagelse

Sammenstødet skete i maj 2015, hvor en 35-årig  taxichauffør, Nadeem Hussain, kørte alt for stærkt mod et kryds og tilsidesatte færdselsreglerne. 

Det medførte et voldsomt trafikuheld, hvor den modkørende bil blev totalskadet, og hvor 12-årige Amar Atwal blev slynget ud af bilen og døde to dage senere på hospitalet. 

Foto: Youtube

Foto: Privat foto

Chaufføren blev idømt seks års fængsel for grov uagtsom kørsel, men nu har moren, Suhki Atwal, frigivet den voldsomme video af sammenstødet for at få flere til at bruge den livsvigtige sele. 

- Vi vil aldrig komme os over tabet af Amar. Han var sådan en intelligent og elskelig dreng. Havde han haft sele på, kunne det have reddet hans liv, eller i det mindste givet ham bedre muligheder for at overleve, siger moren.  

Læs også

DF vil presse politiet: ‘I skal dele flere overvågningsbilleder’

Politiet i West Midlands i England vil i denne uge fokusere på bilisternes brug af sele. Dermed vil moren være med ude ved politiets kontrol af seler og fortælle sin historie til de bilister, der har ‘glemt’ selen. 

Samtidig vil politiet vise den rystende video af sammenstødet, der dræbte Suhki Atwals søn, når de tager rundt på skoler og ungdomsuddannelser, for at få flere unge til at huske at bruge den vigtige sele.  

- Det er meget modigt, at Suhki vil dele hendes historie, og forhåbentlig vil det give eftertanke til at sikkerhedsselen kan gøre en stor forskel, siger politibetjent Clive Broadhurst.  

Se selv det voldsomme sammenstød i videoen herunder:

Horrific collision between car and taxi which killed 12-year-old boy

Herhjemme vil politiet også have flere bilister til at være opmærksomme på reglerne. Derfor lancerer politiet en ny kontrol i denne uge, der skal få bilisterne til at huske særligt en ting, når de er ude og køre

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip