Mystik breder sig om forsvunden hundelufter: Frygter at Kit er i hjælpeløs tilstand

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi, Kit Hildgaard Andersen

Politiet beder endnu engang offentligheden om hjælp i sagen om den forsvundne hundelufter Kit Hildgaard Andersen.

OPDATERING: Kit Hildgaard Andersen blev onsdag aften fundet i god behold ved et bål i et skovområde. Hun er nu hjemme i god behold oplyser politiet. 

Mandag eftermiddag kom ripenser Kit Hildgaard Andersens rottweiler luntende hjem helt alene; uden sin ejer. 

Synet af den flakkende hund fik lokale tilstedeværende til at alarmere ordensmagten, som dermed har ledt efter den 52-årig kvinde lige siden. 

Kit formodes at være gået fra sin bopæl på Kalvslundvej ved Horslund nær Ribe søndag aften, men ingen ved, hvad der er blevet af hende.  

Syd- og Sønderjyllands Politi beder derfor endnu engang om hjælp, da de frygter, at hun kan være i en hjælpeløs tilstand: 

- Vi har modtaget flere henvendelser fra borgere, der mener at have set hende, men ingen af henvendelserne har ledt frem til den forsvundne kvinde. Senest har vi fået en henvendelse fra en borger, der mener at have set hende i Nørregade i Esbjerg mandag aften ved 22-tiden, men trods omfattende eftersøgninger er det fortsat ikke lykkedes os at finde hende. Derfor vil vi meget gerne høre fra borgere, der måske kan fortælle os mere, eller har set hende, siger vicepolitiinspektør Lars Bjerregård i en pressemeddelelse.

Læs også

Kits hund vendte hjem uden hende: Politiet beder om hjælp til at finde den forsvundne hundelufter

Signalementet lyder - udover det billedet viser - således:

52 år, 170 - 175 cm høj og spinkel af bygning. Lys i huden og med langt, mørkblond hår. Hun har en "dragetatovering" foran fra venstre kraveben til venstre bryst og er formodentligt iført neonfarvet top, sort kansasjakke m. røde syninger, sorte overalls samt sorte vandrestøvler.

Ved du noget, bedes du kontakte politiet hurtigst muligt på telefon 114. 

Dagens Gossip