Mystisk skuddrama i sønderjysk by: Betjente fandt ukendt mand ramt af skud på gaden

Politiet fandt en mand hårdt kvæstet af skud i den lille sønderjyske landsby.

En ukendt mand er fortsat i livsfare efter at være blevet ramt af skud i nat.

Der lød høje skud, hvilket fik naboerne i den lille sønderjyske by Tinglev, nord for Flensborg, til at tilkalde politiet.

Klokken 02.12 ankom en patrulje til Stationsvej, i nærheden af Tinglev station, hvor de fandt en ukendt mand, der var hårdt kvæstet af sine skudsår og i livsfare.

Manden var alene, og der var ingen tegn efter gerningsmænd, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet slog derfor straks alarm, og tilkaldte en lægehelikopter, der transporterede den kvæstede mand i Odense Universitetshospital, hvor han fortsat er indlagt og i livsfare.

Det var i området omkring Stationsvej i Tinglev, at manden blev fundet, efter borgere havde hørt skud og kontaktet politiet. Foto: Google Maps

Betjente fandt manden alene i gaden, hvor han var hårdt kvæstet af skudsår og derefter belv bragt til Odense Universitetshospital. Foto: Google Maps

Manden er hverken blevet identificeret eller afhørt på grund af sine kvæstelser, og politiet har endnu ikke delt nogle  ingen konkrete spor eller signalementer af gerningsmænd i sagen.

Læs også

Jysk mand skulle i Bilka: Rystende syn på p-pladsen fik ham straks til at slå alarm

- Vi får en anmeldelse klokken 02.12 i nat, og vi har lige nu folk på stedet, lød det tidligt i morges fra vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Erik Lindholdt til JyskeVestkysten, der kan oplyse, at politiet fortsat har afspærret området, hvor manden blev fundet.

7 bizarre ting, der sker med kroppen, hvis du tager 5 kilo på

Dagens Gossip