Natteravne opruster i Korsør efter Emilies forsvinden: Bekymring for piger der går hjem alene

Den frivillige gruppe Natteravnene sætter nu ekstra kræfter ind for at passe på især unge piger i Korsør. De er bekymrede efter Emilie Mengs forsvinden.

Den 10. juli forsvandt den 18-årige Emilie Meng sporløst, efter hun stod af på stationen i Korsør.

Den meget optalte og mystiske sag har fået flere forældre til at hente deres børn og unge ved stationen eller give dem penge til en taxa hjem, så de ikke skal gå hjem. Men der er stadig mange unge, som tager turen hjem alene.

Derfor opruster den frivillige gruppe Natteravnene nu i Korsør, skriver TV2 Øst

Natteravnene har fået doneret tre cykler af en anonym donor. Det skal sikre, at de frivillige har mulighed for at holde mere øje med området omkring stationen, som ligger lidt uden for byen. 

Derfor tjekker Natteravnene normalt kun omkring stationen en enkelt gang om natten. Nu kan de på cykler i stedet tjekke tre gange.

Læs også

Emilies hjerteveninde med chokerende nyt: Nogen åbnede vores hoveddør

Den øgede opmærksomhed på unges færden hjem fra byen til trods kører der stadig mange unge mænd i området omkring stationen og samler unge piger op.

- Der er også stadig mange unge piger, som putter hørebøfferne over hovedet og går hjem alene fra byen, fortæller Benjamin Erichsen, der er bestyrelsesmedlem i Natteravnene i Korsør.

Stadig mystik om forsvinden
Emilie Meng stod af på stationen i Korsør sammen med to veninder om morgenen den 10. juli efter at have været til fest i Slagelse.

Siden er hun ikke set. Politi og frivillige har flere gange undersøgt både det grønne område, der grænser op til stationen, havnen og søer i området uden held.

Dagens Gossip