Politiet advarer: Får du denne SMS bør du slette den omgående

På Facebook advarer Nordsjællands Politi nu om, at flere borgere har modtaget en SMS som den på billedet.

I SMS'en står der, at modtageren har spenderet penge i Apple iTunes Store, på trods af de ikke har købt noget.

- I dette tilfælde står der, at der er placeret en ordre for 910 kroner. Det skulle nok kunne friste mange til at klikke på linket i SMS’en for at annullere bestillingen, da det formentlig er de færreste, der vil bruge så mange penge på ting, de ikke har bestilt, skriver politiet i Facebook opslaget.

For hvis man klikker på linket, bliver man ført til en hjemmeside, som til forveksling ligner Apples officielle hjemmeside. Her skal man logge ind med sit Apple ID for at annullere den påståede ordre.

Læs også

Mor advarer efter shampoo får datters hår til at falde af: - Jeg troede aldrig håret ville komme tilbage

Men siden er fake, og gør man det, ender ens login-oplysninger med alt sandsynlighed nok i de forkerte hænder.

- Hvad der efterfølgende sker, hvis de får fat i dit Apple ID og din kode, ved vi ikke, men det er højst sandsynligt ikke noget positivt, skriver politiet.

Derfor er opfordringe fra politiet, at modtager man en SMS som denne, så slet den med det samme.

Læs også

Pas på: Ny funktion kan afsløre, når du stalker din eks på Facebook - Hvis du holder af at belure folk på Facebook, så skal du passe på med en ny funktion, der sladrer om din Facebook-færden.

Sundhed: Derfor sitrer dit øje - Hvis du oplever, at dit ene øje jævnligt sitrer uden at du kan gøre noget ved det, kan det skyldes din livsstil.

Hvorfor kan jeg ikke sove? Disse 8 faktorer kan være årsagen - Hvis det på en eller anden måde lykkes dig at falde I søvn, vågner du så op midt om natten og har svært ved at falde I søvn igen? Du spørger måske dig selv hvorfor? Alt dette kan ske, når du lider af...

 

 

Dagens Gossip