Politimand hånede væltet cyklist i alarmopkald: 'Vi må håbe, du bliver fundet inden vinter'

En mand med Parkinsons sygdom lå hjælpeløs i 42 timer i en skov, efter at han var væltet på sin cykel. Politibetjenten, der modtog hans alarmopkald, bliver nu kritiseret.

- Det er jo ikke taxakørsel, vi laver her jo.

Sådan lød svaret til en væltet cyklist, der ikke selv kunne komme på fødderne på grund af bevægelsessydommen Parkinsons, efter at han var væltet i en dansk skov. Det skriver BT

Manden ringede 112 og forklarede, at han ikke kunne rejse sig op, men politibetjenten i den anden ende tog på intet tidspunkt sagen alvorligt.

- Nej, så kan jeg sgu ikke hjælpe dig - do. Så kan vi håbe, du bliver fundet inden vinter måske, svarede betjenten blandt andet.

Læs også: Kevin kørte galt på sin motorcykel: Filmede sit sidste farvel -...

Hele samtalen blev optaget, og Politianklagemyndigheden har nu givet en 'en næse' til politimanden for hans arrogante opførsel. 

Samtalen med den væltede cyklist blev afbrudt, og manden lå derefter hjælpeløs i 42 timer, inden han blev fundet tilfældigt i en grøft i skoven. 

Ifølge Politiklagemyndigheden skulle der have været iværksat en redningsindsats, og betjentens ageren i sagen bliver kaldt for 'særdeles beklagelig'. 

BT skriver, at den pågældende betjent blev indstillet til en advarsel af sin lokale politikreds, og Rigspolitiet har efterfølgende valgt at følge indstillingen.

Sagen er offentliggjort i oversigten over politiets disciplinærsager 2015.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip