Skoleleder advarer forældre om børnelokker: Tal med jeres børn

En mand forsøgte i aftes at lokke børn med ind i sin bil ved at love dem slik. Nu har skolen indkaldt til krisemøde med politiet.

En gruppe børn har fortalt om, at en mistænkelig mand i aftes forsøgte at lokke børn ind i sin bil omkring Lykkesgårdskolen i det sydlige Varde i Vestjylland.

Fredag formiddag har skoleleder Klaus Fog givet eleverne en orientering om episoden, efter en Facebook-opdatering fra en forælder torsdag aften oplyste, at der har været flere episoder med den mystiske mand, skriver JydskeVestkysten

Manden kontaktede flere børn og tilbød dem slik, hvis de gik med ham tilbage til bilen. Det skal være foregået flere gange om aftenen.

Politiet er kontaktet i sagen. Skolelederen holder i dag møde med dem for at høre, hvad der kan gøres.

Klaus Fog ønsker ikke at udtale sig yderligere, men skrev tidligere i dag på Facebook, at flere børn i aftes blev antastet af en mand i juniorklubtiden ved skolens område.

Læs også

Anklage: Drenge helt ned til ni år blev misbrugt af to mænd på Fyn

- Vi har kontaktet politiet, og dykker ned i sagen sammen med dem. Manden ville have børnene med i bilen og lokkede med slik. Han spurgte til deres navn, deres venner med mere. Jeg vil gerne bede jer tale med jeres børn, store som små, om hvordan man forholder sig, hvis de bliver antastet, lyder det på Facebook.

Dagens Gossip