Ung mand onanerede på cykel i fart foran måbende kvinder - nu er han fanget

Foto: Polfoto

Den unge mand, der siden januar har blufærdighedskrænket tre kvinder ved Horsens, er nu blevet identificeret af politiet.

En mindreårig dreng fra Horsens har nu delvist erkendt, at det er ham, der har stået bag en række blufærdighedskrænkelser, som har stået på i løbet af de seneste to måneder. Det skriver Horsens Folkeblad.

Den unge dreng nåede sågar at få det opsigtvækkende kaldenavn ’blotteren fra Bollerstien’, før politiet torsdag slog kløerne i ham.

Overfor Horsens Folkeblad fortæller vicepolitiinspektør Andreas Bryld Hansen fra Sydøstjyllands Politi, og det var ved et rent tilfælde, at drengen blev fanget.

Torsdag eftermiddag klokken 16.45 var en patrulje nemlig taget ud til Bollerstien i Horsens, hvor én af blufærdighedskrænkelserne havde fundet sted tidligere på ugen.

Her var man kørt ud for at rekognoscere i forbindelse med blottersagen, da man pludselig så en mistænkelig dreng.

- Dér mødte vi en ung mand, der stemmede overens med signalementet af gerningsmanden. Vi tog ham med ind på stationen, og han erkender delvist, siger Andreas Bryld Hansen.

Sydøstjyllands Politi vil dog på nuværende tidspunkt ikke ud med mange oplysninger i sagen. Muligvis fordi drengen er under den kriminelle lavalder. 

Læs også

28-årig kvinde inviterede mand hjem i sin lejlighed i Aarhus: Men han ankom ikke alene

- Han er ikke sigtet for noget, men de sociale myndigheder er inddraget, forklarer Andreas Bryld Hansen.

Den første episode, hvor en kvinde blev krænket i området, fandt sted på Bjerrevej i Horsens mellem 25. januar og 5. februar. 

Her var en 45-årige kvinde var ude og lufte sin hund på Bjerrevej i Horsens, da hun bemærkede en ung mand på en sort mountainbike, der cyklede bagved en kvindelig løber, mens han onanerede.

Siden blev endnu en episode anmeldt, da 28-årige Stine Bjørnhart 29. januar var på vej hjem efter at have besøgt noget familie. På Sognegårdsvej blev hun generet af en cyklende dreng på omkring 15 år, der viste sit lem og råbte, om han måtte ’slikke hende i skridtet.’

Den seneste episode fandt sted i mandags på Bollerstien, hvor en kvindelig løber ligeledes blev generet af en ung dreng, der på cykel viste sit lem.

Fællessignalementet af drengen, som de blufærdighedskrænkede kvinder alle har givet politiet, har lydt på, at han kørte på en mørk/sort cykel og var iført sorte bukser med striber ned af siden - formentlig Adidas-bukser.

Det samme var tilfældet torsdag, da politiet traf ham på Bollerstien, og det fik betjentene til at tage ham med.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip