Spekulanten Henrik Ørbekker skylder tre milliarder: Bor alligevel i hus til 18 millioner

| Skrevet af redaktion den 11. marts 2012 - 10:20

Skat.

Selvom  mange krakkede spekulanter skylder milliarder af kroner til kreditorerne, så bor flere af dem alligevel i huse til mange millioner kroner. Spekulanterne har udløst enorme tab til banker, kreditorer og almindelige aktionærer, hvor nogle har mistet hele formuer. På trods af at spekulanterne skylder enorme summer væk, så lykkes det alligevel for en del af dem at opretholde en særdeles lusuriøs livsstil, afslører eb.dk i dag. En af dem er den tidligere spekulant Henrik Ørbekker, der skylder tre milliarder kroner til sine kreditorer. Men i stedet for at betale til dem, lever han et luksusliv i en villa til 18 millioner kroner. Et andet eksempel er Carsten Berger, der har en gæld på 700 millioner kroner, men bor alligevel i et pragthus i Birkerød. Og der er flere eksempler. - Jeg kan godt forstå, at der i dag sidder nogle kreditorer og småaktionærer og ryster på hovedet over, at de tilsyneladende fortsætter et liv med stort hus og store biler, siger advokat Pernille Bigaard, der er formand for Advokatrådets Insolvensretsudvalg, til avisen. SKAT er i gang med en større undersøgelse af netop disse fallerede rigmænd, der fortsætter deres luksusliv. BLIV VEN MED NETNYHEDERNE.DK PÅ FACEBOOK HER

Halv pris på nye produkter og oplevelser. Kun i dag på DagensHalvPris.dk - Klik her

Deltag i debatten

Sundhed

25. april 2014

De par, der ikke sover helt tæt om natten, er sandsynligvis gladere i deres forhold end folk, der sover langt fra hinanden.

Sport

24. april 2014

Amerikaneren var dog hurtigst i kvalifikationen på 100 meter butterfly ved stævnet i Arizona. Målet er OL.

Ferie og rejse

25. april 2014

Star Tour har stadig stop for salg af rejser til Sharm El Sheikh på grund af Udenrigsministeriets rejsevejledning.

Underholdning

25. april 2014

Der er nu under en måned til at Coldplay udgiver deres længeventede 6. album "Ghost Stories", men indtil da er der masser af lækkerier at fordrive ventetiden med.

Business

25. april 2014

Balkan er et populært feriemål hos danskerne med lande som Kroatien, Bulgarien og ikke mindst Grækenland.

Politik

25. april 2014

Alle partier ønsker mere viden om overvågningen af danskerne, men regeringen afviser forslag om kommission.

Krimi

25. april 2014

Otte måneder gammel pige er nu i god behold. Tysk mor henvendte sig natten til fredag.

Teknologi

25. april 2014

It-sikkerhedsfirmaet, Kaspersky Lab, har netop afsløret en ny it-virus, der lige nu spredes via SMS. Det er en såkaldt ”trojaner”, og den udgiver sig for at være en app, som kan bruges til at se porno på.