EU opretter redningsfond på seks billiarder kroner

| Skrevet af redaktion den 30. marts 2012 - 19:37

KORT NYT: Finansministrene i den såkaldte Eurozone er nået til enighed om en såkaldt redningsfond på 800 milliarder euro, hvad der svarer til omkring seks milliarder kroner. Det oplyser Østrigs finansminister, Maria Fekter, efter et møde i København i dag. Den enorme sum penge dækker over en sammenlægning af de store summer der allerede er givet til Grækenland og Portugal, plus de penge som Eurozonen har indvilget i at spytte i hjælpefonden ESM. Med fonden håber man at kunne kunne klare fremtidige økonomiske kriser i euro-samarbejdet. Danmark er som bekendt ikke med i Eurozonen, og derfor heller ikke i denne aftale.

Deltag i debatten

Krimi

25. juli 2014

Sommerhusidyllen tog en kedelig drejning, da en familie opdagede, at der var lige lovlig meget overvågningsudstyr i det sommerhus, de havde lejet i Marielyst.

Politik

24. juli 2014

Det tidligere folketingsmedlem og medlem af Europa-Parlamentet Mogens Camre vækker opsigt med kontroversiel kommentar om muslimer.

Sundhed

25. juli 2014

Et nyt træningsarmbånd straffer dig med stød og pinlige opslag på Facebook, når du dropper træningen.

Underholdning

25. juli 2014

En række reklamer for special-designede nummerplader til kvinder viser, hvad mænd i virkeligheden laver, når de kører bil.

Efterlysninger

25. juli 2014

Mads Henning Pedersen fandt en kuvert med penge i en nyindkøbt bog. Nu forsøger han at finde pengenes retmæssige ejermand.

Advarsler

24. juli 2014

Der er risiko for rissnudebiller i pasta fra SuparGros A/S.