Et dødsfald: Barney McKenna fra The Dubliners er død, 72 år.

| Skrevet af redaktion den 9. april 2012 - 15:34

KORT NYT: Mange banjo-elskere og venner af folkemusikken er i sorg efter meddelelsen om, at Barney McKenna er død, 72 år. Barney McKenna var frontfigur i den populære irske folk-gruppe The Dubliners, hvor han spillede banjo som de færreste andre kunne mestre. Han var det eneste tilbageværende originale medlem, siden gruppen blev dannet tilbage i 1962. The Dubliners står foran en større Danmarksturné i anledning af gruppens 50 års jubilæum, og man forventer at de planlagte koncerter gennemføres.

Deltag i debatten

Krimi

16. september 2014

En kun 16-årig pige fra Næstved skal formentlig for en dommer efter fund af et skydevåben i hendes hjem.

Politik

16. september 2014

Trusler om drab på gidsler fra Vesten skal ikke medføre lav dansk profil i koalition, siger udenrigsminister.

Sundhed

Foto: Ronja Ryde, Dagens.dk
16. september 2014

Tager du tre kilo på, er du kraftig. Taber du tre, er du tynd. Kvindestørrelser er inddelt i ekstremer, men hvad med de mange yoyo-vægtige kvinder, som er lige midt i mellem, og sådan lidt af hvert?

Underholdning

16. september 2014

30-årige Victoria Wild har brugt knap 280.000 kroner på omfattende plastikkirurgi. Hun vil nemlig gerne ligne en oppustelig sexdukke.

Efterlysninger

16. september 2014

Der er brug for information fra vidner i forbindelse med en alvorlig trafikulykke i onsdags. Den ene, som var involveret, kom nemlig så slemt til skade, at han ikke kan afhøres.

Advarsler

16. september 2014

En manglende varedeklaration får Fødevarestyrelsen til at bede forbrugerne aflevere Heinz-ketrup tilbage.

Frækt

16. september 2014

Hvis du synes din mands armhule eller din kones tis lugter godt, er det muligvis din partners feromoner, der taler til dig.