Sparekassen Kronjylland i Randers køber Sparekassen Østjylland i Hammel

| Skrevet af redaktion den 22. april 2012 - 18:01

KORT NYT: Alt tyder på at den kommende ejer af Sparekassen Østjylland findes i Randers. I hver fald erfarer tv2.dk, at Sparekassen Kronjylland, der har hovedsæde i Randers, køber Sparekassen Østjylland i Hammel. Det er sket i skarp konkurrence med Spar Nord, og for kunderne betyder overtagelsen blandt andet, at garanterne mister deres indskud. Var der ikke fundet en aftale senest søndag klokken 18, havde statens Finansiel Stabilitet overtaget den økonomisk trængte Østjylland.

Deltag i debatten

Krimi

23. september 2014

Annabelle levede fra hun var syv, til hun var 18 i en satanisk sexkult, hvor hun blev tvunget til sex med sin mor, kultens leder og 1800 fremmede mænd.

Politik

22. september 2014

Finansministeriet vurderer, at Venstres finanslovsforslag vil give et mindre underskud end regeringens.

Sundhed

23. september 2014

En lang flyvetur gør ikke noget godt for udseendet, men stewardesserne har en mærkværdig evne til at undgå det hærgede flyveudseende. Nu deler de ud af tricksene.

Efterlysninger

23. september 2014

Politiet vil meget gerne i kontakt med mulige vidner - heriblandt en cyklist - som kan bidrage med oplysninger i en sag om et groft hjemmerøveri.

God karma

20. september 2014

En kræftsyg mor frygtede, hvad der skulle ske med hendes 8-årige søn efter hendes død. Men den dødssyge kvinde fik uvurderlig hjælp fra uventet side.

Frækt

22. september 2014

Sangerinde Alicia Keys viser stolt sin nøgne krop frem i en god sags tjeneste.