Ville være fyldt 77 i dag: Google markerer den græske filminstruktør Theodoros Angelopoulos

| Skrevet af redaktion den 27. april 2012 - 12:43

MARKERING: Den kendte græske filminstruktør og meget andet, Theodoros Angelopoulos (Θόδωρος Αγγελόπουλος), bliver i dag hyldet af Google. Theodoros Angelopoulos døde i januar i år, men han ville i dag være fyldt 77 år. Mest kendt er han for filmen "Evigheden og en dag", som han i 1988 vandt De Gyldne Palmer med i Cannes. Både med den film og andre har han opnået international opmærksomhed og anerkendelse. Netnyhederne på Facebook - klik her ΣΥΜΒΟΛΟ: Το διάσημο Έλληνα σκηνοθέτη και πολλά άλλα, Θόδωρος Αγγελόπουλος (Θόδωρος Αγγελόπουλος), χαιρέτισε σήμερα από το Google. Θεόδωρος Αγγελόπουλος πέθανε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αλλά τώρα θα ηλικίας 77 ετών. Είναι γνωστός για την ταινία «Αιωνιότητα και μια Μέρα», η οποία το 1988 κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες. Τόσο η ταινία και έχει κερδίσει τη διεθνή προσοχή και αναγνώριση.

Deltag i debatten

Krimi

23. september 2014

Politiet opretter afspærringer, så brandbiler sikres adgang til større brand, der truer med at brede sig.

Politik

23. september 2014

Udenrigsministeren forventer, at USA har lavet "grundig vurdering" af folkeretten inden angreb i Syrien.

Sundhed

23. september 2014

Kvinder fik lungehindekræft, fordi deres mænd kom hjem med asbeststøv i arbejdstøjet.

Efterlysninger

23. september 2014

En stor samling af smykker, ure og sølvtøj er blevet fundet hos en indbrudstyv. Nu mangler politiet bare at finde de rette ejermænd.

God karma

20. september 2014

En kræftsyg mor frygtede, hvad der skulle ske med hendes 8-årige søn efter hendes død. Men den dødssyge kvinde fik uvurderlig hjælp fra uventet side.

Frækt

23. september 2014

Hvis du tror, du har din partner for dig selv, kan du godt tro om igen. Selv om du er i fortrolige relationer med dine venner, er der stor sandsynlighed for, at vennen tænder og fantaserer på din partner.