Brøndby ud af første kvartal med minus på 5,7 millioner

| Skrevet af redaktion den 16. maj 2012 - 16:54

Det er trange tider i den tidligere storklub Brøndby, og det er ikke kun på banen at forholdene halter gevaldigt. I dag præsenterede klubben resultatet for årets første tre måneder, og det viser et underskud på 5,7 millioner kroner før skat. Det eneste glædelig er, at underskuddet i årets første kvartal dog er noget mindre end i samme periode sidste år, men det er altså stadig røde tal der står på bundlinien. Og bestyrelsen i den kriseramte fodboldklub nedjusterer nu forventningerne til årets resultat for 2012 til et mindre underskud. Indregnet i de nye forventninger er følgende:
  • Der forventes en placering mellem de seks bedste i Superligaen i efteråret 2012.
  • Det forventes, at Gildhøj Centret sælges i løbet af 2012, men der er ikke indregnet en gevinst ved salg af den del af Gildhøj Centret, som Brøndby IF ejer.
  • Der er indregnet transferindtægter samt træningskompensation i henhold til FIFA's regler, hvoraf hovedparten allerede er realiseret/aftalt.
Nedjustering af forventningerne til årets resultat for 2012 har en negativ påvirkning af forventningerne til koncernens likviditetstræk i 2012, og det forventes at der er behov for styrkelse af koncernens likviditet i løbet af de kommende 3-4 måneder, lyder det i dag fra Brøndby. Bestyrelsen vil i løbet af kort tid komme med deres anbefaling til, hvordan koncernens likviditet styrkes.

Deltag i debatten

Krimi

Foto: Google Maps
2. oktober 2014

En 69-årig mand blev her til eftermiddag fundet livløs ved sin kæntrede båd. Ved ankomst på hospitalet blev han erklæret død.

Politik

2. oktober 2014

Rigsrevisionens undersøgelse af Eurovision skal belyse DR's rolle og offentliggøre kontrakter, mener SF'er.

Sundhed

Foto: Ronja Ryde, Dagens.dk
2. oktober 2014

Dagens.dk-journalist udleverer sig selv med 20 enerverende problemer, som er ren luksus. Hvad er dine mest irriterende ilandsproblemer?

Efterlysninger

2. oktober 2014

Savner du en 12 fods jolle? Sådan spørger politiet i en efterlysning.

Advarsler

2. oktober 2014

Fødevarestyrelsen advarer om, at der er fundet listeria i en brie-ost solgt over hele landet.

Frækt

Foto: The Handie
2. oktober 2014

Så, de herrer, nu er det slut med at være øm i højre hånd. Denne silikone-hånd gør din onani til en leg (mere end den var i forvejen).