Brøndby ud af første kvartal med minus på 5,7 millioner

| Skrevet af redaktion den 16. maj 2012 - 16:54

Det er trange tider i den tidligere storklub Brøndby, og det er ikke kun på banen at forholdene halter gevaldigt. I dag præsenterede klubben resultatet for årets første tre måneder, og det viser et underskud på 5,7 millioner kroner før skat. Det eneste glædelig er, at underskuddet i årets første kvartal dog er noget mindre end i samme periode sidste år, men det er altså stadig røde tal der står på bundlinien. Og bestyrelsen i den kriseramte fodboldklub nedjusterer nu forventningerne til årets resultat for 2012 til et mindre underskud. Indregnet i de nye forventninger er følgende:
  • Der forventes en placering mellem de seks bedste i Superligaen i efteråret 2012.
  • Det forventes, at Gildhøj Centret sælges i løbet af 2012, men der er ikke indregnet en gevinst ved salg af den del af Gildhøj Centret, som Brøndby IF ejer.
  • Der er indregnet transferindtægter samt træningskompensation i henhold til FIFA's regler, hvoraf hovedparten allerede er realiseret/aftalt.
Nedjustering af forventningerne til årets resultat for 2012 har en negativ påvirkning af forventningerne til koncernens likviditetstræk i 2012, og det forventes at der er behov for styrkelse af koncernens likviditet i løbet af de kommende 3-4 måneder, lyder det i dag fra Brøndby. Bestyrelsen vil i løbet af kort tid komme med deres anbefaling til, hvordan koncernens likviditet styrkes.

Deltag i debatten

Krimi

Foto: Google Earth
20. november 2014

Politiet undersøger, om fundet af en død mand kan hænge sammen med en forbrydelse.

Politik

Sundhed

19. november 2014

I dag er udråbt til ”World Toilet Day” af FN. Inden du tænker, ”det vil jeg sk… på,” så overvej, at 2,5 mia. mennesker ikke har adgang til toilettet, og at mangel på toiletter kan koste folk livet.

Underholdning

Foto: Polfoto
20. november 2014

GOT-skuespiller lufter mulighed for en film om den populære serie.

Efterlysninger

19. november 2014

Nordjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at fange en seriebankrøver, som politiet betegner som farlig.

Advarsler

20. november 2014

Det viser sig, at nogle tandpastaer kan give dig langt mere end frisk ånde og hvide tænder. Sørg for at tjekke din tandpasta.

Frækt

20. november 2014

Det afslørede den populærede skuespiller i et talkshowinterview med sin kollega, James Franco.