Narkobilist byttede plads med passager på motorvej

| Skrevet af redaktion den 18. maj 2012 - 15:15

Det hjalp ikke, at en 36-årig narkopåvirket bilist byttede plads med sin makker under kørsel på Holbæk-motorvejen ved Roskilde. Sagen startede, da politiet fik en henvendelse i aftes fra en anmelder i bil om, at en anden bilist kørte meget usikkert og slingrende ad Holbækmotorvejen mod øst. Inden politiet nåede frem, fortalte anmelderen, at to personer i den slingrende bil under et stop i nødsporet havde byttet plads, og at bilen nu førtes med høj hastighed videre i østlig retning. Omkring Roskilde S-afkørslen lykkedes det politiet at standse bilen og foretage anholdelse en 36-årig mand fra Hvalsø nu siddende på passagersædet og udpeget som tidligere fører af køretøjet. Den 36-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for narkotiske stoffer. Den aktuelle fører af bilen, en 20-årig mand fra Roskilde, var ædru, men blev også skønnet påvirket af narkotiske stoffer. Han blev derfor også anholdt kortvarigt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for narkotiske stoffer.

Deltag i debatten

Krimi

23. august 2014

Da personalet mødte lørdag morgen på brandstationen i Ølgod, manglede der en brandbil. Den er stjålet.

Politik

23. august 2014

Hvis SR-regeringen ikke løser dagpengesag, kan den miste magten, mener politisk kommentator Hans Engell.

Sundhed

23. august 2014De er bløde, dejlig og lige til at kramme, men de er også mere end det. De er små infektions-bomber, der kan smitte dig, hvis du er uheldig.

Underholdning

23. august 2014

En gadekunstners tilsyneladende tilfældige penselsstrøg ser ikke ud af meget, men slutresultatet er noget anderledes.

Efterlysninger

23. august 2014

En 25-årig kvinde blev natten til lørdag umotiveret stukket ned. Politiet mener at vide, hvem der gjorde det.

Advarsler

23. august 2014De er bløde, dejlig og lige til at kramme, men de er også mere end det. De er små infektions-bomber, der kan smitte dig, hvis du er uheldig.

God karma

23. august 2014

En påkørt koalabjørn bliver bragt tilbage fra de døde i sidste øjeblik, da en kvinde tager en chance. Se den livsbekræftende video.

Frækt

22. august 2014

89% af utro kvinder har det med blive tiltrukket af mænd, der har et "varmt" job, viser en ny chokerende undersøgelse.