Cirkus Arena indtager Kolding Storcenter

Kolding Storcenter åbner i efterårsferien dørene til cirkus. Det meste af ugen forvandles Store Torv nemlig til en vaskeægte manege, når Cirkus Arena indtager storcenteret. Desuden kan ungerne opleve vilde hop og spring med Flying Superkids eller prøve kræfter med en sæbekassebil fra Ramasjang Rally.

Da Kolding Storcenter sidste år bød inden for til cirkusdage, lagde mere end 140.000 gæster vejen forbi storcenteret. Nu bliver der igen mulighed for at lade sig fortrylle af cirkusartisternes fantastiske numre, når Cirkus Arena gæster Kolding Storcenter. Det sker fra søndag den 14. oktober til fredag den 19. oktober, hvor der hver dag er gratis forestillinger kl. 11, 13 og 15 på Store Torv.

- Det var en kæmpe succes med cirkus sidste år, og vi er rigtig glade for, at så mange af vores gæster støtter op om vores cirkusdage. Derfor har vi i år besluttet at køre med tre forestillinger hver dag fra søndag til fredag, så endnu flere cirkusglade familier kan opleve Cirkus Arena. Samtidig er der masser af andre aktiviteter i centeret, og vi udvider åbningstiderne alle ugens dage i efterårsferien, siger Gitte Lindbo, centerchef i Kolding Storcenter.

Oplev Flying Superkids

Foruden Cirkus Arena er luftakrobaterne fra Flying Superkids også klar til at underholde børn og voksne i storcenteret. De 50 gymnaster turnerer verden rundt med deres show og kommer torsdag klokken 14 til Store Torv. Her vil de optræde med sang, dans og halsbrækkende spring.

Vind en plads i Ramasjang Rally

Hvis ungerne selv vil ud og bruge kroppen, er det bare med at møde op, når Ramasjang-bussen parkerer foran Kolding Storcenter ved indgang G på fredag mellem klokken 13 og 14. Her inviterer vært Sofie Østergaard fra Ramasjang Rally alle racerbøller til sæbekasseløb, hvor der er mulighed for at vinde en plads i sæson 2 af det populære tv-program. Det eneste, der kræves, er et hold med tre børn mellem 7-12 år og en sæbekassebil. De første 20 hold, der møder op, er med i kapløbet.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip