Balotelli sørger for femte Milan-sejr i træk

19/04/2014

Det har langt fra været en godkendt sæson for AC Milan. Men på det seneste har holdet været inde i en stigende formkurve, hvilket har givet fem sejre i træk i den italienske Serie A.

Lørdag var Mario Balotelli i hopla, da den italienske landsholdsangriber scorede et og lagde op til to mål for Milan, som vandt 3-0 hjemme over Livorno.

To minutter før pausen bragte Balotelli Milan foran 1-0 på et fornemt hovedstød. Oplægget stod venstrebacken Kevin Constant for.

Kort inde i anden halvleg var det Balotellis tur til at lægge op til mål. Angriberen fandt marokkaneren Adel Taarabt, som scorede til 2-0.

I slutningen af kampen assisterede Balotelli også indskiftede Giampaolo Pazzini, som gjorde det til slutresultatet 3-0.

Sejren bringer Milan op på en sjetteplads med 51 point efter 31 kampe. Clarence Seedorfs tropper har fem point op til Inter på femtepladsen.

Inter vandt lørdag med 2-0 på udebane over Parma, der måtte se det hele ramle sammen på få minutter.

Først brændte angriberen Antonio Cassano straffespark for Parma kort før pausen, og hjemmeholdet fik dernæst udvist Gabriel Paletta kort inde i anden halvleg.

Få minutter efter udvisningen bragte Rolando med sit fjerde sæsonmål Inter foran med 1-0. I slutminutterne øgede indskiftede Freddy Guarin til 2-0, som blev kampens resultat.