Sen Benfica-scoring kan spolere Juves drømmefinale

25/04/2014

Når det nu glippede med at komme langt i Champions League, vil Juventus med garanti gerne nøjes med det næstbedste europæiske fodboldtrofæ, Europa League-pokalen.

Specielt i denne sæson, hvor finalen spilles på Juventus Stadium hjemme i Torino.

Men italienerne står ikke med de allerbedste kort inden returopgøret i semifinalen mod Benfica, efter at portugiserne vandt det første opgør torsdag aften i Lissabon med 2-1.

Værterne lynstartede med en scoring efter knap to minutters spil, hvor Ezekiel Garay satte hovedet på og fik publikum op af stolene på Estadio da Luz.

Stille og roligt fik Juventus dog kontrol over kampen, men gæsterne havde det svært mod et Benfica-hold, der lagde et højt pres sin modstander.

Men med små 20 minutter igen lykkedes det alligevel at få udlignet. Lidt tilfældigt fik Carlos Tévez trukket bolden med sig og placeret den mellem benene på Benfica-keeper Artur.

Udebanemålet ville have sikret de italienske mestre uafgjort 1-1 og et meget bedre udgangspunkt inden returkampen i Torino, hvis ikke lige det var for Rodrigo Lima.

Brasilianeren fik det bedste ud af en sjælden Benfica-chance i anden halvleg med seks minutter igen og scorede til det slutresultat, der tvinger Juventus frem ad banen på hjemmebane.

I aftenens anden semifinale vandt Sevilla på hjemmebane det rent spanske opgør mod Valencia med 2-0. Målene blev scoret af Stéphane Mbia og Carlos Bacca.