Sikker Arsenal-sejr i pokalfinale-generalprøve

20/04/2014

Om en lille måneds tid står Arsenal og Hull over for hinanden på Wembley Stadium og skal afgøre, hvem der skal have FA Cuppen med hjem.

Efter søndagens Premier League-opgør mellem de to hold er der nok ingen tvivl om, at Arsenal er favorit i den kamp. London-klubben vandt uden ret meget besvær med 3-0 over oprykkerne fra Hull.

Det skete ikke mindst takket være Lukas Podolski. Tyskeren sad ude stort set hele efteråret og havde inden dagens kamp kun spillet fuld tid i to af sæsonens 34 hidtidige Premier League-kampe.

Men han er tilsyneladende kommet op i omdrejninger nu, for efter at have lavet to mål i 3-1-sejren over West Ham forleden, gentog han kunststykket mod Hull.

Lige inden pausen afsluttede han et flot Arsenal-angreb til stillingen 2-0, efter at Oliviers Girouds indlæg var blevet brysttæmmet af Aaron Ramsey, som scorede kampens første mål.

Kort efter pausen slog Podolski så til igen i en situation, hvor han stod helt rigtigt og med en inderside kunne sætte riposten i mål, efter at Ramseys skud var blevet blokeret.

Det kunne Hull ikke rigtigt svare igen på. Hjemmeholdet fik i det hele taget ikke ret meget ud af anstrengelserne, bortset fra et skud på stolpen i første halvleg.

Hjemmeholdet kan dog trøste sig med, at Arsenals sejr sender gæsterne tættere på den fjerdeplads, som i givet fald vil udløse en automatisk Europa League-plads til Hull.

Kampen kostede i øvrigt Arsenals Mikel Arteta en tand. Efter en nærkamp med modstandernes Shane Long spyttede spanieren en fortand ud og spillede videre.