Silkeborg tager endnu et skridt mod Superligaen

21/04/2014

Silkeborg ligner igen en oprykker til Superligaen. For ni dage siden tabte holdet ellers topkampen mod AC Horsens, men i de to runder i påsken har Silkeborg hentet fem point mere end konkurrenten.

Mandag eftermiddag vandt Silkeborg som ventet på hjemmebane over Marienlyst, der blev sendt hjem med et nederlag på 0-2.

Allerede efter 16 minutter kom Silkeborg på vinderkurs med Daniel A. Pedersens scoring. Fire minutter før tid cementerede Christian Sørensen sejren.

I spillet om andenpladsen, der giver oprykning til Superligaen, har Silkeborg igen taget teten. Holdet har 45 point, mens Horsens har 43 på tredjepladsen. Begge har spillet 24 kampe.

Det er efter en påske, hvor Horsens kun har fået et point i to kampe. Søndag måtte Horsens nøjes med 0-0 hjemme mod AB.

Mandag havde Lyngby en god mulighed for at spille sig ind i kampen om andenpladsen. Men holdet faldt sammen på hjemmebane og tabte 0-3 til Brønshøj. Jacob Berthelsen, Jesper Christjansen og Emil Berggren stod for udeholdets mål.

Dermed ligger Lyngby stadig på fjerdepladsen med 41 point for 24 kampe.

Hobro ligger stadig på førstepladsen, men forspringet er ikke så komfortabelt som tidligere. Mandag spillede holdet blot 0-0 hjemme mod HB Køge. Dermed har Hobro 49 point for 24 kampe.