Sterling sprudler i ny sejr for Liverpool

20/04/2014

Raheem Sterling bankede søndag Liverpool en anelse tættere på klubbens første engelske mesterskab i 24 år.

Den lille angriber scorede to gange, mens topscorer Luis Suarez bidrog med et enkelt mål i en vigtig udesejr på 3-2 over Norwich.

Det lignede en simpel opgave for gæsterne at køre sejren hjem, da Sterling allerede efter fire minutters spil tordnede bolden i mål med et velplaceret langskud.

Suarez fulgte op kort efter med scoringen til 2-0, da han sendte en tværpasning fra Raheem Sterling over målstregen. Suarez har nu scoret 30 ligamål for Liverpool i denne sæson.

Den lille, sprudlende angriber Raheem Sterling fortsatte sit pågående spil efter pausen, hvor han bragte Liverpool på 3-1, efter at Gary Hooper havde reduceret for hjemmeholdet.

Sterling tog bolden med sig op det meste af Norwich' banehalvdel og var måske lidt heldig med, at hans afslutning endte i mål, da bolden ramte en modspiller på vejen.

Det blev alligevel spændende i slutfasen, da Norwich fik reduceret til 2-3 ved Robert Snodgrass.

Daniel Agger startede på bænken for Liverpool og blev først sendt på banen 10 minutter før slutfløjt.

Liverpool topper Premier League med 80 point foran Chelsea, der har fem point færre efter lørdagens nederlag til Sunderland. Der resterer tre spillerunder i den bedste engelske fodboldrække.