9 nostalgiske gadgets, der kan gøre dig stenrig

Så er det på tide at rode kælder- og loftsrum igennem! Pakket i originalt indpakningspapir er ekstra vigtigt.

De har gjort din barndom og ungdom lidt sjovere, men det er slet ikke slut endnu. Disse 9 nostalgiske klenodier kan nu også forsøde dit voksenliv.

Endsleigh Insurance trawlet auktionssitet eBay igennem og fundet ud af, hvor meget dit gamle ‘legetøj’ er værd.

Herunder er nogle af de monster-priser, disse gadgets tidligere er blevet solgt for. Desværre gælder det for de fleste af tingene, at emballagen var ubrudt.

1. Nokia 3310
ALLE sms’ede og spillede Snake på dette vidunder i 90’erne. Telefonen har efterhånden opnået et ry som et objekt, der simpelthen ikke kan gå i stykker, og derfor er der stor chance for, at man endnu ligger inde med denne telefon. Er den kun lidt eller slet ikke brugt, kan den indbringe mere end 2000 kroner på diverse auktions-sites.

2. GameCube
Nintendos spillemaskine fra 2001 var både billigere og mere kompakt end konkurrenterne PlayStation 2 og Xbox, men i dag er den væsentligt mere værd: imponerende 10.000 kroner.

3. Dreamcast
Segas spillemaskine fra 1998 blev kun produceret i seks år, men opnåede alligevel kultstatus pga. sine banebrydende online muligheder. I dag kan den sælges for godt 8000 kroner.

4. iPod (første generation)
I dag hvor de fleste har smartphones med indbygget musikafspiller, sælger Apples iPods ikke lige så godt længere. Men da de havde deres storhedstid, spyttede giganten flere generationer af Mp3-afspilleren ud. Ligger du inde med den allerførste generation i originalt indpakningspapir, kan du hive utrolige godt 100.000 hjem!

5. Sony Walkman Cassette
Der fandtes en tid før mp3-filer. Der lyttede man til cd’er. Men der var også en tid før det. Der stod den på kassettebånd, og ligger du inde med Sonys afspiller til disse, kan du få godt 2000 kroner for denne.

6. Nintendo 64
I 1996 kom Nintendo 64 og slog konkurrenterne Sony PlayStation og Sega Saturn med bl.a. det legendariske Super Mario 64, der imponerede med sine tredimensionelle baner. Men også på prisen banker spillemaskinen konkurrenterne: godt 13.500 kroner.

7. Boombox Ghettoblaster
Har du en ubrugt Ghettoblaster stående fra 90’ernes teenageværelse - ja, hvorfor skulle du egentlig det - men har du, kan du inkassere 15.000.

8. Nintendo Game Boy
En ubrugt Game Boy Original i en ubrudt æske vidner måske om en trist barndom - til gengæld kan den forsøge dit voksenliv med 10.000 dejlige danske kroner.

9. Tamagotchi
Din ven - din skolelærers fjende. Det lille lomme-dyr, der krævede døgnbemanding og gav dig mange sjove stunder på trods af dets sparsomme evner udi blot at sove, spise og skide kan nu gøre livet en smule sjovt igen med 3000 kroner.

Dagens Gossip