Dine Harry Potter-bøger kan være en formue værd: Se her, om du er en af de heldige

| Skrevet af Sol Stoffregen den 26. februar 2016 - 21:07
Foto: Bookseller Image.

For tiden bliver de populære bøger af J. K. Rowling solgt for svimlende summer.

Det er et forsøg værd at tjekke hvilken udgave af Harry Potter-bøgerne, du har stående i bogreolen. For hvis du er indehaver af bøgerne om den unge troldmand i de engelske originaludgivelser, så kan du tjene en god pose penge.

Det fremgår af onlinebogmarkedet AbeBooks, skriver Her og Nu.

Læs også: Dine gamle videobånd kan være en formue værd

Hos AbeBooks mærker de en stor interesse for førsteudgivelserne, som for tiden går for 50.000 dollars eller ca. 340.000 danske kroner.

Men men, hvis man skal være med på det niveau, skal bøgerne udover at være første udgaver, være krediteret Joanne Rowling og ikke J. K. Rowling. Nogle af bøgerne bærer J. K. Rowling for at skjule forfatterens køn, som man mente kunne afskrække mandlige læsere fra at læse bøgerne om Harry Potter.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

Ligeledes er en signering (i en engelsk origainaludgivelse med J. K. Rowling-kreditering)  bogstavelig talt også guld værd.

Næste år er det 20 år siden, den engelske forfatter J. K. Rowling skrev den første bog i serien om Harry Potter.

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Deltag i debatten

 

Politik

23. maj 2016

Det er 100 år siden, den første dyreværnslov blev vedtaget i Danmark. Dansk Folkeparti udnyttede mandag anledningen til at tale mere velfærd for landets dyr. Er du enig?

Sundhed

Underholdning

Efterlysninger

24. maj 2016

En 26-årig kvinde blev til sidst så desperat over to mænd, som flere gange i løbet af den seneste uge helt umotiveret har forsøgt at kysse hende på åben gaden. Nu beder politiet om hjælp til at finde dem.

God karma

Frækt

24. maj 2016

Kønsdelene ændrer form på hankøn og hunkøn, som har rigtig meget sex. Men for hankønnet er det ikke nødvendigvis en skidt ting.