Eksperter lover: Nye sex-robotter er bedre i sengen end din kæreste

Du har muligvis svært ved at forestille dig, at du har sex med andre end mennesker, men din snævre tankegang kommer til at ændre sig, hvis en flok eksperter får ret.

De forudser nemlig, at sexrobotter bliver det nye sort inden for få årtier, skriver den britiske avis Metro.

Og det er måske ikke så tosset, for disse robotter skulle kunne levere et bedre knald end noget menneske. Forklaringen på, at en maskine bedre kan levere varen, er ganske enkel.

- Det er, fordi de kan programmeres, sexrobotter kan opfylde den enkelte brugers behov, siger  roboteksperten Joel Snell, der regner med at folk bliver dybt afhængige af robotsex.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Getty.

Udover kvaliteten er der også den fordel ved sexrobotterne, at de altid er klar på sjov - de har ikke ondt i hovedet eller skal til fodbold.

Hvis alt går som planlagt, regner eksperterne med at robotsex vil være udbredt i 2050, hvor robotægteskaber og robotludere også vil være en del af billedet.

Ifølge de new zealandske forskere, Ian Yeoman og Michelle Mars, vil robotludere blive en populær men dyr aktivitet, der vil byde på robotter af forskellige etniciteter, kropsforme, alder, sprog og seksuelle funktion

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip