Fem måder at forkæle en kvinde på

Kvinder forventer at blive forkælet, så hvis du gerne vil holde fast i kvinden i dit liv, skal du sørge for at forkæle hende jævnligt. Det er dog ikke ensbetydende med, at du skal bruge hele din månedsløn på diamantsmykker, da mindre også kan gøre det.

 

1.      Få besøg af en massør i hjemmet

Den gennemsnitlige kvinde elsker at få massage, så mon ikke at din kæreste eller ægtefælle vil nyde at få en omgang massage? Er du ikke ligefrem den fødte massør, kan du booke en professionel massør, som kan tage sig godt af din udkårne.

 

RaskRask samarbejder med en lang række dygtige massører og fysioterapeuter, som glædeligt kommer på besøg i private hjem. Det kan du læse meget mere om ved at klikke her.

 

2.      Giv hende et gavekort på brunch

Hvad enten du skal forkæle en yngre eller ældre kvinde, kan du aldrig gå helt galt i byen ved at købe et gavekort på brunch. En lækker omgang brunch vil nemlig falde i god jord hos langt de fleste kvinder. Du kan måske endda være heldig at blive inviteret med på brunch.

 

Før du booker et gavekort, bør du undersøge, hvor det kan indløses, da gavekort typisk kun kan bruges på udvalgte caféer.

 

3.      Bland hendes yndlingsslik

Det er tanken, der tæller, så hvis dit budget er lavt, må du bare tænke lidt mere kreativt. Kender du din kæreste godt, bør du vide, hvilket slik og andre søde sager hun kan lide. Den viden vil nemlig komme dig til gode, når du skal blande hendes yndlingsslik. Er hun på slankekur, bør du måske tænke dig om en ekstra gang, før du kommer hjem med en kæmpe pose bland selv-slik.

 

4.      Tag hende med på restaurant

Vil du gerne forkæle kvinden i dit liv med god mad, men er du ikke så dygtig i et køkken, kan du invitere hende med på restaurant. Det kan i den anledning være en god idé at vælge en restaurant, som I normalt ikke ville besøge, så I dermed kan prøve noget nyt.

 

Sushi, tapas og salater er noget af det, som falder i de fleste kvinders smag, men det kan selvfølgelig variere fra kvinde til kvinde. Du kan evt. give hende lov til at vælge restaurant.

 

5.      Overrask hende med blomster

Det er oplagt at give blomster i forbindelse med fødselsdag, årsdag, bryllupsdag og jubilæum, men hvem siger, at man ikke kan give blomster i andre anledninger? Vil du gøre dig positivt bemærket, kan du med fordel overraske hende med blomster på en helt almindelig torsdag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip