Gør din økonomi mere overskuelig – saml dine lån

Foto: Shutterstock

Har du flere forbrugslån og kviklån, hos diverse låneudbydere, kan det være en god ide for dig at samle dem alle i ét lån. Foruden besparelsen på dine gebyrer, så giver det dig en mere overskuelig økonomi.

Det kan være uoverskueligt at tilbagebetale flere lån samtidigt. Hver måned sender du penge afsted til forskellige banker og kreditselskaber, uden helt at have et overblik over din gæld og økonomi. Måske betaler du forskellige renter på de forskellige lån, og der kan endda også være gebyrer forbundet med nogle af lånene.

Ved at samle lån hos én bank eller kreditselskab, slipper du for at betale forskellige gebyrer og renter. Ofte sker det yderligere at du kommer til at betale en lavere rente og lavere ÅOP ved at samle dine lån i ét, dette gør at du får et langt bedre overblik over din økonomi. Ved at kunne koncentrere sig om et enkelt lån, gør du det lettere for dig selv at følge med i din restværdi, og du kan hurtigere se hvor meget du reelt afdrager hver måned – selvom du har et fast beløb.

Det kan derfor anbefales at man samler sine mange kviklån og forbrugslån i ét større for at gøre din økonomi mere gennemskuelig. Du kan f.eks. låne op til 400.000 kr. Hos Bank Norwegian til en konkurrencedygtig rente, og allerede begynde at spare penge nu.

Det kan være en god ide at få et overblik over hvor meget du skylder hos de forskellige kreditforeninger og banker, inden du begynder at overveje denne løsning. På den måde gør du det lettere at låne det korrekte beløb, som du skylder i stedet for måske at låne for meget eller for lidt. En anden ting du bør overveje er hvilket lån som passer dig bedst? Så snart dit nye samle lån er udbetalt kan du begynde at tilbagebetale dine andre lån. Det anbefales at du betaler alle dine gamle lån af med det samme.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip